Bahçedeki saldırgan komşu kediyi yavrularımdan nasıl uzaklaştırabilirim, belediye bu işe karışır mı?

Ben 5 aylık 2 yavru kedi bakıyorum 1'i dişi 1'i erkek, balkonda bakıyorum. Evim bahçeli, sürekli siyah yetişkin kedi geliyor, saldırıyor benim erkek kedime, dişiye de saldırıyor. Arada su döküyorum, kovuyorum sürekli ama tekrar tekrar geliyor, yavru oldukları için de kendilerini savunamıyorlar. Yan taraftaki komşuların kedisiymiş, bugün de tekrar geldi. Bizim kömürlük gibi bir şey var, kedim oraya çıktı, o da gelmiş arkasındaydı, saldırmaya çalıştı. Ben de kömürlüğün çatısına vurdum saldırmasın diye taşla, yandaki kedinin sahibi de bana bağırıyor, ne vuruyorsun kedime diye. Ben de kedine sahip çık, sürekli buraya geliyor benim kedime saldırıyor dedim. Sakin bir insanım, geçen gece kavga çıkaracaktım bunun için. Belediye bir şey yapar mı acaba? Bu saldırgan kediyi alırlar mı, ne yapmam lazım acaba uzaklaştırmak için, yardımcı olur musunuz?

Bahçedeki saldırgan komşu kediyi yavrularımdan nasıl uzaklaştırabilirim, belediye bu işe karışır mı?