Kedi köpekler evin duvarlarını mı yiyor emin olun bir çocuk kadar dahi gürültü çıkartmazken neden?
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedi köpekler evin duvarlarını mı yiyor emin olun bir çocuk kadar dahi gürültü çıkartmazken neden?
Cevap
6Cevap
Ben de hayvan severim, mama veririm beslerim ama evin içinde değil. Hayvanların yeri ev değildir dışarısıdır.
kim demiş?
Köpek sorun olabiliyor anlayabiliyorum ama kedi pek zarar vermez yani , eğer ev eşyalı ise koltuklara vs zarar vereblir ama degilve ev sahibine bir zarar olmaz
eşyalı daire değil köpek zarar verecekse kiracının koltuğuna yani köpek kendi sahibinin koltuğuna zarar verecek ev sahibine ne
O köpeğin kokusu eve siniyor sen anlamasan da köpek sevmeyen birisi hemen alır o kokuyu
Cinleri kaçırdığı için.
Niye verdin rezil igrec bı durum
iğrenç olan ne
İğrenç olam şey hayvanları evin içinde yaşamasi bahçesi olmayan hayvan yetiştirmek yasak olması lazım
neden iğrenç olsun
Hayvanı evde ne işi var ga
Kokuyor koku siniyor
Allah namus lekesi vermesin diğer lekeler kokular hepsi çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ev sahipleri genelde eşyaların zarar görmesinden ya da tüy ve koku kalmasından çekiniyorlar. Aslında doğru eğitimle ve düzenli bakımla minik dostlarımız evlere hiçbir zarar vermez. Kendi 3 kedim ve 1 köpeğimle bu durumu çok iyi anlıyorum, ne yazık ki önyargıları kırmak zaman alıyor. Sen de şu an bu yüzden kiralık ev bulmakta zorlanıyor musun? 🐾🩺✨