Şaka ve goy goyu bir kenara bırakırsak gerçekten de öyle sanırım, dişi kediler daha hareketli ve yaramaz, erkek kediler yerinde otururken dişi kedi dolanıyor, yaramazlık yapıyor
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şaka ve goy goyu bir kenara bırakırsak gerçekten de öyle sanırım, dişi kediler daha hareketli ve yaramaz, erkek kediler yerinde otururken dişi kedi dolanıyor, yaramazlık yapıyor
Yavruyken dediğiniz gbi olabilir. Ama büyüyünce dışı kedilerin hareketleri belli bı standartta oluyor. Erkek kediler hep yaramaz oğlan çocuğu modunda 😋 bir de karakter meselesi. İki dişi kedim var biri kendi halinde sakinken öteki herkese satasiyor evde gıcıklık veriyor 😂yerli değil ondan belki
Doğrudur onların bile huyları karakterleri farklı 😂😄
Evet 😂 hepsini severim ya 🥰 geçmiş olsun bu arada. Yıllar önce baktığım bir kedi de bana pati atmıştı ve görme yetimi kaybediyordum az kalsın 🥲
Ayy doktor banada aynı şey dedi ucuz atlatmissin falan dedi biraz uzağı zor görüyorum acaba normal randevuya mi gitmem lazım birde derler ya her serde bir hayır var sizde çok geçmiş olsun 😌😌
Teşekkür ederim bence bende biraz hasar kaldı. Korneama çok yakinmis. Diğer gözüm daha iyi görüyor 😂 ben normal muayeneye gitmiştim. Tavsiye ederim.
Bir baktirayim bende
İnşallah bişey yoktur 🥰
Miniğin patisi kazayla gelmiştir, gözün iyidir umarım 🐾 Dişi kediler genelde daha avcı, uyanık ve bölgeci oldukları için hareketli görünürler. Benim evdeki üç kedimden dişi olan Bonibon da tam bir afacan, erkek olan Zıpır ise sadece uyur. Tamamen kişilik ve avcılık içgüdüsüyle alakalı bir durum 🐱 Senin minikler kaç aylık oldu, oyun saatlerinde ortalığı çok dağıtıyorlar mı ✨
Gözüm kanlandı hastaneden geliyorum kuduz ve tetenoz yaptılar bide gözüm için ilaç yazdı umarım geçer
Cevap
0Cevap
Kedinin pati atmasının cinsiyetle alakası yok
Biliyorum kadın milleti fena olur diyorlar işte espirisine
Olsun kedi kedidir dikkat edin.
Siz sevmiyormusunuz hastaneden geliyorum kuduz ve tetenoz yaptırdım
Kedim var benim benim de yüzümü daladı erkek hemde ondan dedim gözü çıkarır valla 😅
Sormayın ya bir şey söyleyeceğim enfeksiyon doktoruna gittik bir kontrol etti falan adam o kadar büyük ki dedim ben kedi severim adam veriyor biliyor musun Uludağ'a falan tatile gittiniz diyor ayılar da sizi sevdi diyor sizi kaçırdı diyor normal bir şey mi buluyor çok değişik bir adamdı çay da içmedi o kahvede içme diyor çarpıntı yapar diyor sigara ile bulanıyor alkol zaten içmiyorsun benimkini Evet almıyorum istiyorum dedim gerçekten aşırı tuhaf bir adamdı herhalde Kendi hiçbir şey yemiyor ayakta zor duruyordu cins bir adam ya Ne kovalıyordu ışıkta kapalı gözüm açıp kapanıyor ya yine de sana da artık benim gözüm o şekilde attı yani yoksa hayvan neden böyle bişey yapsın onunda iç güdüsü o aşırı cins bı adamdı gıcık oldum insanlar bitkilere de dokunmasın hayvanlara da dokunmasın evde beslemeye geçtim diyor enfeksiyon doktoru ya ondan evhamlı
Adam o kadar değişik olacakmış cümle yanlış yazmış
Yok ya ben her ihtimale karşı hayvan ya belli olmaz o açıdan dedim ama doktor çok evhamlı demek dediniz gibi.
Evet ama sizce sacmalamamis mi baya çay kahve bile içmiyor değişik
Öyle takıntılı insanlar var o da öyle yapcak bir şey yok...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?