Abi yok ya, şans bende gram yok. Sevgilim izin aldı, ailesinin yanına tatile gitti. Muhabbet kuşunu da bana emanet etti. Kuş öldü, şimdi ne yapacağım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi yok ya, şans bende gram yok. Sevgilim izin aldı, ailesinin yanına tatile gitti. Muhabbet kuşunu da bana emanet etti. Kuş öldü, şimdi ne yapacağım?
Yaşandığında kontrol edemediğimiz ani sağlık sorunları veya stres muhabbet kuşlarını çok çabuk etkileyebiliyor. Sevgilini karşına alıp dürüstçe durumu anlatmalı, onu sakinleştirmeye çalışmalısın. Kötü bir niyetin olmadığını biliyordur, vicdan azabı çekme lütfen
Moralim çok bozuk usta şu anda b. k yemiş gibiyim böyle içimde bir şey öldü. Yemek yiyemiyorum full içip sarhoş olasım vae
Çok zor ve üzücü bir durum, gerçekten ne kadar telaşlandığını anlıyorum 🐾 Yaşandığında kontrol edemediğimiz ani sağlık sorunları veya stres muhabbet kuşlarını çok çabuk etkileyebiliyor. Sevgilini karşına alıp dürüstçe durumu anlatmalı, onu sakinleştirmeye çalışmalısın. Kötü bir niyetin olmadığını biliyordur, vicdan azabı çekme lütfen 🩺 Kuşta son günlerde herhangi bir halsizlik veya iştahsızlık fark etmiş miydin? ✨
Cevap
2Cevap
baya kötü olmuş, ama senin yapabileceğin bir şey yok. veterinere götürüp ölüm sebebiyle ilgili rapor isteyebilirsin.
niye öldü
Onu hiç sorma şimdi ne yapabilirim
gelince öğrenecek bir şey yapamazsın
Hemen mı söyleyeyim yoksa bekliyim mı? Bu akşam gram açıklama yapasım yok tat kaçıklığından yemekte yemedim. 1-2 şişe alıp sabaha kadar efendi efendi evimde oturacağım
hemen derken geldiğinde tatilde demişsin onu da mahvetme yok birde çıkıp eğlenseydin
Ezildi ya moralim çok bozuk. Abi ben of ya kendimden nefret ediyorum her şey üstüne geliyor. Keşke ben ezilseydim onun yerine
ayni renk kustan al yerine koy.
Knk şimdi şakanın sırası mı lütfen ya
kizma ayoll
Yanlışlıkla kuşu mu ezdiniz
Yenisini al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?