Muhabbet kuşum aniden öldü?

Arkadaşlar bu olay salı günü oluyor. Pazartesi günü kuşum gayet herzaman ki gibi kafesindeydi ama pek ilgilenmedim yavrumla akşam eve geç geldiğim için yorgunlukla kendimi odama kapatmıştım. Salı günü eve geldiğimde yine herzaman ki gibi kuşumum yanına sevinçle gittim ama bir tuhaflık vardı. Normalde benim sesimi duyar duymaz şenlenen hayvan gözlerini açmaya bile mecal bulamıyordu. Konuştum neyin var diye ama bu sefer gerçekten çok halsizdi. Durumu hemen anneme gösterip kötü düşünmeden uykusu vardır falan dedi. 1 saat ya da yarım saatin ardından annem kafesin dibinde görmüş seslerle hemen içeri gidip baktığımda annemin elinde kanatları açık bir şekilde ve gözleri kapkara halde yatıyordu. Elime aldım kalbide yavaştı. Ne olduğunu anlamadan ve çaresizlik seslenip öpmeye başladım. 4 yıllık geçen bir süre onu kaybetmek çok zor geliyordu
Nefes nefese gözleri kapkara bir o kadarda kendini oraya buraya atıyordu. Anneme sorduğumda daha sabah benimle oyunlar oynadı dedi. Yere koyduğumda birşeyler görür gibi kendini oraya buraya atıyordu. Galiba o esnalarda can çekişiyordu. Annemin eline alıp bir süre geçmesinin ardından küçük başı devrildi. Daha fazla dayanamadan ağlamaya başladım inanmak çok güçtü. Ancak bu sefer gerçekten onu kaybetmiştim üstelik son zamanlarda yanında değildim bna sürekli çağırdığında gitmemişyim ama öleceğini asla tahmin etmedim. Hayvan durduk yere gitti bu çok ani oldu. Birgün öleceğini biliyordum ama bu kadar aniden gideceği aklıma gelmemişti. Birkaç günün geçmesinnin ardından onun yokluğu çok cnaımı acıtıyor. Hayvan diye geçmeyin çocuğum gibiydi. Araştırdığımda hayvanların cennette olmadığını kaybolup gittiklerimi gördüm. Onu çok özlüyorum ama belki o gerçekten yok olup gitmiştir. Çok zor çok zor bu ani ölümün sebebi ne olabilir? :(((
Muhabbet kuşum aniden öldü?