Köfteci Yusuf'tan köfte ekmek söylemiştim, önüne koydum yemiyo. Herhalde yuvasında portakallı Pekin ördeği yiyodu nankör şey
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Köfteci Yusuf'tan köfte ekmek söylemiştim, önüne koydum yemiyo. Herhalde yuvasında portakallı Pekin ördeği yiyodu nankör şey
Çiyan gizemlidir, kendi istemedikçe göremezsin—ki ben peçetenin kıvrımına tünemişini bile gördüm. Kırkayak ise yaşlı... Ama senin o resme çizdiğin şey bir çıyan değil, yaşlı bir kırkayak. Yanılmış olmana üzüldüm... İnan seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama gizem ararken sıradanlığa yakalanmışsın
Çiyan gizemli bir eklem bacaklıdır, kendi istemedikçe gördüğüm oldu çünkü ben istedim. Ayrıca resme çizdiğim şey aslında ne kırkayak ne de çiyan, seni kekledim. Resimdeki şey mutasyona uğramış bi tırtıl. Sıradanlıkta boğulmuşsun, hayal kırıklığına uğradım. Artık hiçbişe eskisi gibi olmicak
Orası onun evi artık, senin değil. Uzaklaş.
Kol kanat gerdim ama ommas
Satranç öğretmeye çalışıyom öğrenemiyo, tavlaya oturttum zar bile atamıyo sinir etti akşam akşam
Nolduu?
Ama evladım sayılır artık, yetiştirmeye çalışıyom. Okula yazdırmaya gitçem eylülde. Okuma yazma bile bilmiyo
Ama orada ölür, ne yicek ne içicek orada? EPpek arası sucuk yaptım onu yiyo şimdi kerata, yanında ayran da açtım ama ayranı sevmedi galiba
Aa mantıklı, eppeğe sürim
Teşekkür ediyo, ediyodur yani. Terbiye de verdiğimi düşnüyom
Mangal yapalim onu
Satranç ögretmeye çalışıyom ama biraz maI sanırım
İvit bi piyonu oynatamıyo sinir geldi. Tavla ögretim diyom zar atamıyo. Çok sıkıcı bu
Cevap
2Cevap
evin içinde beslenmez o zehirli hayvan, evden uzaklaştır hemen ya da pet shoplardaki gibi un kurdu falan yiyor ama evde işi ne çiyanın sokar falan mazallah.
Parmağımı uzattım ısırmadı ama yine de mıngıl mıngıl hareket etmesi itici
Toktur belki zorlama hayvanı
Bi deri bi kemik kalmış ya, ölcek açlıktan. Çarpıcam bi tane ölcek ama kıyamıyom işte anne yüree
Acile götür serum versinler
Küççük hayvanın damarını ben bulamıyon onlar da bulamaz. Ben de sağlıkçıyım, bi de buna uygun serum yok. Hayvan zaten küççük, patlicak evladım
Cizgifilm aç izleyerek yiyor belki düzenini bilmiyorum. Geçmiş olsun yer inşallah
Happy Tree Friends izletiyom, sevdi
Ne mutlu
Meksikalı mı bu
Yok onlar ağzından çıkan dişimsi bişey, yengeç şeyi gibi ama bilmiyom. Akraba evliliği de olabilir
basarım
Uzumaki aşırı sardı, iş yerinde utanmadan cips kola eşliğinde izliyom
Bu bitince diğerine bakıcam, sağol
Et falan ver
Yemiyo, sucuk pişircem şimdi
ez onu ez ez
ez kafasini
Bak sen şu işe.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?