Çok ponçik yumuşacık bir şeydir onlar. Eğer sürekli küçük kalanlarından alırsan, kemirme derdi olmaz fakat çok fazla tuvalet sorunu var. Oraya buraya salıyor temizlemesi büyük sıkıntı. Bakamayacaksan alma hayvanı sokaklarda ölür onlar.
Regl olduklarinda etraf kan golune donuyor. Ev ortami cok dogalarina uygun degil. Mobilyalari kemirir falan. Tavsan alma. Hayvancagiza hayat zikkim olmasin
@bayanZey evet :/ kucukken disi bir tavsanim vardi. Bahcemiz uygundu orada beslerdik. Regl oldukca toprak kirmiziya donerdi. Oyun oynayacak toprak bulamazdim. Keskin bir demir kokusu olurdu hep :/
Hiç bulaşma mutfaktan patates çaliyorlar habersizce sonra perde koltuk hali elektrik kablosunu bile yemişler fark etmedim elektrik çarpti parmağim yandı
Bende üzüldüm ama çok korkak bir hayvan bir fare bile aç kalsa yiyebilir bunları korkunca sadece pisiyorlar başka hiçbir şey yaptıkları yok kuşta vardı bende balkon kapısından kaçtı diğer kuşların peşine takılıp gitti geri dönmedi onuda bir karga yemiştir muhtemelen artık evcil hayvan beslemem
Biz kutuda beslemıstık. büyüdükçe zor oluyor pisliği falan. evde zıp zıp dolaşırdı Yavrucak şaklabanlıklar yapıyor su yuvarlanıyor falan. sonunda onu köye gönderdik dedimin yanına ama o da kesip yemiş hayvanı :(
ben evde Hollanda cüce tavşanı bakıyorum onlar en fazla 1 kilo oluyolar ama eğer evde Hollanda lop veya normal tavşan bakmaya çalışırsa başta söliyim koskocaman olur ve 3-4 kiloya ulaşır ve her yeri kemirir benim Hollanda cüce tavşanım var çok ta mutluyum
En İyi Cevaplar