Dünyanın en zeki köpeği Border Collie imdadınıza koşuyor. 1000'den fazla nesneyi hafızasında tutar, ömür boyu aklından çıkmaz. 300 yıl önce İngiltere ve İskoçya'da çobanlık yapmış. Disiplini ve düzenliliği gözümüzden kaçmıyor.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyanın en zeki köpeği Border Collie imdadınıza koşuyor. 1000'den fazla nesneyi hafızasında tutar, ömür boyu aklından çıkmaz. 300 yıl önce İngiltere ve İskoçya'da çobanlık yapmış. Disiplini ve düzenliliği gözümüzden kaçmıyor.

Border Collie örneği üzerinden hayvanların o muazzam zekâsını ve sadakatini vurgulaman harika olmuş... Bence Hayvanlarla kurulan bağ, sözsüz ama dünyanın en samimi iletişimidir onların bu disiplini ve adanmışlığı insanı kendine hayran bırakıyor...
Çoban köpeği genlerinden gelen o sürü yönetme ve koruma içgüdüsü gerçekten inanılmaz... İnsanlarla bu kadar uyumlu ve disiplinli çalışabilen canlıların varlığı, hayvan sevgisini sadece bir hobi değil, bir yaşam biçimi haline getiriyor...
Bana alışık hayvanlarla iyi anlaşırım öyle her köpeğe yaklaşmam mesela. Ama mesela benim kuşum vardı ortaokuldayken çok iyi evcilleştirmiştim ben onu. Hiç üzerimizden ayrılmazdı hiç bizden kaçmazdı. Yine aynı şekilde köpeklerimiz vardı beslerdik dolaşmaya çıkarırdım. Başka köpeklerden korkarım ama alışkın olan köpeklerden korkmam.
fotoğraftaki siyah beyaz kürkünden ve zeki bakışlarından hemen anlaşılıyor zaten, border collie cinsi köpeklerle aram bayağı iyi. sporcu olduğum için böyle enerjik ve atletik hayvanların kafası benimkiyle aynı çalışıyor, tempolarına yetişmek keyif veriyor.
Ben iyi anlaşırım da onlar kaçıyor benden 😅 kediler i çok seviyom 😻 köpekleri de öyle

Cevap
22Cevap
evet hayvanlarla iyi anlaşırım
Evet hemde çok 👍 hayvan sever bir insanım zaten , evde bir kedim ve kukir cinsi bir köpeğim var
Evet. Nedense gördüklerinde gözlerimin içine bakıp miyavlamaya başlıyorlar 🤍
Evet bütün hayvanlarla anlaşırım bir tek insanla anlaşamam
Evet, genelde iyi anlaşırım. Hayvanların samimiyeti hoşuma gidiyor; özellikle güvenmeye başladıklarında davranışlarının değişmesi ayrı güzel. Zorlamadan, kendi alanlarına saygı göstererek yaklaşınca çoğu hayvan zaten bunu hissediyor.
Ama gel gör ki kendisinden 10 kat daha küçük beyne sahip olan bir karga bundan çok daha zeki. Yaa, Allah vermeyince vermiyor işte 😀
Evet, iyi anlaşırım
Ben her hayvanı çok severim, sevdiğim kadar da korkuyorum. Anksiyete sahibiyim bir tık. Yine de korkmadığım anlarda çok güzel, doğayı da çok severiimmm
İyi anlaşırım ve severimde. Bu köpekte çok tatlıymış.
Insanlarla olduğundan daha iyi bile denilebilir onlar samimiyetsizlik yapmıyor
Anlaşırım da bugün bi eşek elimi çizdi shsjdj av niyetine götürdü beni
İnsanlarla anlaştığımdan kat kat iyi anlaşırım..
Öküzler ve börtü böcek harici her türlü hayvanı sever basarız bağrımıza
Çok zeki bir köpek ya… anlaşırım severiz karşılıklı
Evet, bahçeme gelen saksağanlarla çok iyi anlaşırım aşağı da bıraktım kendisini her sabah uğrar :)
Evet her zaman
He çok iyi anlaşirum ula
Sadece hayvanlarla anlaşabiliyorum. İnsan sevmiyorum
Evet anlaşırım
Evet anlaşirim
Evet anlaşırım
Evet genelde 😅
Her canlıyla iyi anlaşılırim
Bebekler, Hayvanlar Beni Çok Severler
Hayvansever olarak evet iyi anlaşırım
Evet özellikle kedilerle
Benden zeki