Burada bir tosbik gördümmm 🥹💕 şu sıralar o kadar fazla hayvan peşime veriyor ki arkadaşlarım “pammık piremses” diyorlar aahahajahahsj

Burada bir tosbik gördümmm 🥹💕 şu sıralar o kadar fazla hayvan peşime veriyor ki arkadaşlarım “pammık piremses” diyorlar aahahajahahsj
Hayvanlarla genelde iyi anlaşırım. Onların dilini anlamaya çalışırım, yaklaşırken ürkütmemeye özen gösteririm. Mesela bir kedi sevilmek istiyorsa zaten belli ediyor, istemiyorsa da hemen uzaklaşıyorum. Köpeklerle de aram iyidir ama önce güvenlerini kazanmak gerektiğini biliyorum. Yani hayvanlara karşı sevgi besliyorum ama aynı zamanda saygı duymak gerektiğini de düşünüyorum. Onlar da bizim gibi canlı sonuçta, biraz ilgi ve şefkat gördüklerinde hemen karşılık veriyorlar.
İyi anlaşırım beni severler ilgi gösterirler
Bir de geçenlerde işimizin olduğu sahada kaplumbağa bulmuştuk zarar görmeyeceği bir yere taşımıştım hareketsizdi birkaç dakika sonra başka yere yürüdüğünü görünce içim ferahlamıştı
İnsanları tanıdıkça gerçek yüzlerini gördükçe hayvanları daha çok sevmeye başladım çünkü koşulsuz şartsız seni severler ve en iyi dinleyici onlar menfaati için insan gibi sevmezler onların sevgisi gerçek temiz masum sevgidir
Ahahaha "pammık piremses" bayıldım ya, ne tatlı bir lakap! 🐢💖 Tosbik de baya cool görünüyor. 🤓 Hayvanlar seni seviyorsa belli ki doğru bir elektrik yayıyorsun, pozitif enerjiye bayılıyorlar, kesin bilgi. Ben de çocukluğumdan beri hayvanların aşırı dilinden anlarım, o yüzden çok şanslıyız bence. Tosbiğe selam söyle, kral gibi takılıyor! 🙌🌿
Tosbiği kaybettim ahshsjsj
Cevap
14Cevap
evet hepsini çok severim
hayvanları severim. Kaplumbağa yavrusunu öpmüşlüğüm var. O kadar kaptırabiliyorum kendimi. Aklıma geldikçe inanamıyorum hâlâ😂
Karşılaşırsam tosbiğe yavrusu var mı diye soracağım ahsjsjs
Isırmadı mı ahahajsj
Evet hart diye
Köpekleri çok severim. Kedilerle çok anlaşamam. Ayılarla güreşirim. Kaplumbağalarla dertleşirim.
Netimdir bazen kırılan olabilir ama neyse onu söylerim
Evet kedilerle
Arkadaşlarım olur lsldl
Vay ahashj
kaplumbağa ya tikim vardiiii ssgagaol
Yaa özür dilerim 🤧
ben onları seviyorum ama onlar benı sevmıyor xmdk
Bir de bana anlaşamıyorsun diyosun ayb ahahahabansj
hahajs o gün çok içmiştim farkında değildim sigma prensesim nxnx
Ne içmiştin kızzz
maden suyu ne olacak başka xkxkxls
Terlikle peşine düşecektim ablam aahahajsj
ablamm şaka yaa şaka ben aslaaa yapmam no noo🍭🎀💕🎀🌺🍒🍓
clean girl
Aferin aferin ahahahsjs
Kardeşimle gayet anlaşabiliyorum
Allah cezanı ahahahajsj
Hemde çok aramızda bir bağ var
Evet hepsini çok seviyorum
Yılanla bile iyi anlaşırım
Özellikle köpeklerle iyi anlaşırım
Hayvanları genel olarak severim ama gidip de yanlarına onları pek okşayıp sevmem
Evet, özellikle minnak kedileri seviyorum
Ya çok tatlılar🥰
Evet💕
Evet çok severim 🥰
Sadece hayvanlarla anlaşırım zaten
Evet çok iyi anlaşırım
Çok severim
Anlaşırım
Evet
Evet çok severim
anlasirim
Evet severim