Cidden sevmiyorum sabaha kadar bağırıyor benim bahçede 4 tane dişi kedim var hepsini ısırmış gözünü kanatmış koca kafalı sarı kediler🤬
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden sevmiyorum sabaha kadar bağırıyor benim bahçede 4 tane dişi kedim var hepsini ısırmış gözünü kanatmış koca kafalı sarı kediler🤬
Benim mahallede de var su koca kafali sari erkek kediler tam bi pislik, minicik yavrunun ustune cikmis nasil delirtti beni yanina kadar gittim umrunda değil dunya aslaa zorla ayirdim yavru evde bakiliyodu bakan kisinin eline verdim deliler gibi bagiriyo sari kedi bana nerdeyse ustume atlicakti pislik nefret ediyorum gordukce onu
Babam kovuyor onları diğerlerime zarar veriyor diy3
2 erkek kedim var ikisi de çok tatlı ama kısır olmayan kısır olana saldırıyor sürekli, kısır olan eve gelmeden önce çok sakindi kudurdu birden. Ama hala çok tatlı benim için
Diyom ya erkek kediler çok yaramaz
Bölge koruma içgüdüsü yüzünden kızgınlık dönemindeki erkek kediler ne yazık ki dişilere karşı oldukça agresif olabiliyor 🐾 Bu durum tamamen hormonlarla alakalı bir süreç. Yaşadığın stresli durumu çok iyi anlıyorum. Çözüm olarak onları belediye desteğiyle veya bir klinikte kısırlaştırmayı deneyebilirsin. Kısırlaşınca o koca kafalı sarı oğlanlar pamuk gibi olacaktır ✨ Yakınlarda onları güvenle yakalamanıza yardım edecek bir hayvansever grubu var mı? 🐾
Cevap
5Cevap
Evet erkek kediler sıkıntılı tecavüz şiddet, yavru yeme hepsi bunlarda
Onlar senin kedilerin değil doganin kedileri. Rahat bırakın hayvanları
Kediler birbirleriyle kavga edebilir normal
Kedy kedydir hepsini seviyorum
Erkekler dişilere ne için saldırır sence:)))
Erkek nefreti seviye atlamış
haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?