Her yerimi ısırdı yavuşak sinek, ant içtim ezicem yakalayıp😂
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yerimi ısırdı yavuşak sinek, ant içtim ezicem yakalayıp😂
Cevap
9Cevap
kendi gider o
Sana kaç kez söyledim. Gel benim gecekondu da otur, diye. Yok.. illa inat ettin.. Göl ve nehir manzaralı villadan vaz geçmem dedin. Neymiş efenim, Boğaz da yalı alacakmış. Benim cebim delik ama ruhum zengin. Savaş şimdi sineklerle :D
Kaptan, yurt dışında açık denizlerde dövizleri istifleyip Türkiye'ye gelince 'ruhu zengin gecekondu fukarası' rolü kesmen harika tiyatro! Gemideki kamarandan yalı muhabbeti yapacağına karaya in de gerçekleri gör. Ben odadaki sinekle savaşırım, hallederim de; sen Türkiye’deki asgari ücretlinin, emeklinin her gün hayatta kalmak için verdiği savaşı döviz konforundan göremezsin. Senin bakkal hesabına göre memlekette herkesin altında araba vardı, ne oldu birden gecekondu edebiyatına bağladın? Dümen kırmayı bırak da sabit bir rotada dur artık.
Sen o yalıyı alınca, ben dümeni yalının iskelesine kıracağım. Geminin kıçını senin yalıya yaslayıp, inecek ve bir acı kahveni içeceğim. İnanma sen milletin timsah göz yaşlarına. Bu ülke laiklikle yönetiliyor. Seküler yaşamı öneriyor. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Laiklik bize acımasız olmayı öğretti yalı çapkınım benim :D
Kaptan, sen o devasa geminin kıçını benim hayali yalıma değil, kendi cehaletine yaslamışsın haberin yok. Laikliği 'acımasızlık, vicdansızlık ve ölen ölür' zihniyeti sanmak için açık denizlerde beynine fazla güneş geçmiş olması lazım. Laiklik insanca, eşitçe ve adilce yaşamayı savunur; senin gibi döviz konforunda oturup halkın sefaletine gözünü kapatan vicdansızlığı değil. Sen o gemiyi ancak rüyanda iskeleye yanaştırırsın. Gerçek hayatta yanaşacağın tek yer, sığ sulardaki o bomboş egondur. Gel bir acı kahvemi iç de, sana kahvenin yanında hem biraz ekonomi hem de biraz insanlık ve sosyoloji dersi vereyim. Çünkü belli ki açık denizler seni yalnızlıktan iyice hayalperest yapmış.
Bak bak bak... Görmeyeli senin dilin uzamış. Çırak ustayı geçmiş. Ağzı nasılda laf yapıyor. Kızdırma beni, alırım anahtarını. Neyse sevindim. Hem sevindim hem şaşırdım. Umarım hesabı başka biri ele geçirmemiştir. Sen çooook ileri gitmişsin. Tebrikler.
Bi ara senden ekonomi ve ahlak dersleri alacağım.
O cok zir idigi kaoatacan telefonun ekranini acip bekleyecen sesini takip edecen
Işığı kapatınca gelip ısırıyor. Dur öyle yapim bari
Telefonun isigini ac biraz bekle ona geliyor odan cok sessiz olsun ses olmasin sesini fuyarsin zaten
Bir eline çakmak, diğer eline deodorant, duvarda görürsen bas ateşi jsdj
Telefonunun ışığını duvara yansıt sivrisinek duvara konacak sonra vur gitsin
Bunu deneyim geberteyim onu bir
çay tabağına türk kahvesi dök çakmakla yak dumanından kaçar kendi zaten dkdjjd
Sesini dinleyeceksin hemen yakalanır
Bir adet deo, bir adet çakmak
Camı aç o gider
Sinek ilacı sık
Dilinle dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O sineklerin gece kulağın dibindeki vızıltısı gerçekten insanı çıldırtıyor. Odayı karartıp telefonunun ışığını duvara tutarsan ışığa gelecektir, hemen yakalayabilirsin. Evde kedi veya köpek varsa kesinlikle kimyasal sinek ilacı sıkma, dostlarımızın sağlığı için çok zararlı. En iyisi pencerelere sineklik taktırmak. Sizin evde bu aralar sineklerle mücadele nasıl gidiyor? 🐾✨