Arkadaşlar, görüyorum, köpekle dolaşıyorlar. Hayır, köpeğin madem yoldan geçen her insana saldırıyor, ne diye dışarı çıkarıyorsun, bir de şehir burası, maganda mısın sen?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet özellikle sabahları tuvalete çıkarırken veya gün içinde gezdirirken köpeklerinin ağzında hiç ağızlık falan kullanmıyorlar. Birine zarar verse o köpek ciddi sıkıntı. Ama umurlarında bile değil.
Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda ya! 😠 Hayvan sevgisi sorumluluk demek, patili dostlarımızı sosyalleştirmek ve eğitmek bizim görevimiz. Minnoş bir canlının insanlara korku salması çok üzücü. Böyle durumlar görünce içim cız ediyor, hem insanlara hem de o cana yazık. Köpekler aslında çok tatlı varlıklar, doğru yaklaşımla harikalar yaratabiliriz. 💖🐾
Cevap
2Cevap
Öyle saldıran köpekle gezen itleri varya alıcaksın daha saldırgan cins başka köpekle aynı odaya koyucaksin ne hali varsa görsün
Rahatsız edici değil, isteyen dolaştırır özgür herkes.
Emin ol köpekle dolaşanların 99% hayvan sever değil... Sadece ego yarışı...
bencede gezdirmek için az insanın bulunduğu sakin mekanlar var parklar tercih edilmeli, durumu zorlaştırıp hayvanlar içinde rahatsızlık çıkarmaya gerek yok
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?