Sokaktan aldığım yavru kediyi uykuda kaybettim, ihmalim yüzünden mi öldü?

İki gün önce markete giderken yolda minicik bir kedi gördüm avucumun yarısı kadardı. Komşulara sordum annesi nerede diye, annesi burada ama günlerdir bakmıyor dediler. İçime oturdu. Eşim evde kesinlikle hayvan istemiyordu, zamanında sokak hayvanları için kredi dahi çekmiştim o zamanlar ailemle ters düştüm sonra kendi kendime dedim söz verdim bir daha veterinere götürmeyeceğim diye. Ama bu kedi beni ağlattı. Eşimi aradım bunu bu şekilde bırakamam ne olur eve götürelim dedim, birkaç aylığına müsaade etti, büyüsün büyüyünce bahçeye koyarız ya da sahip buluruz dedi, o kadar sevindim ki en azından biraz gelişimi tamamlanır diye düşündüm. Bu sabah eşim işe gider gitmez kliniğe götürdüm kontrolleri yapıldı iyi dedi doktor hatta baya baya yemek yedirebildi, evde ben de yediriyordum ama çok yemiyordu. Ona iyi bir süt tozu aldım gözleri kapanmıştı damla koydu doktor eve gönderdi. Eve geldik odasına battaniyenin üstüne koydum günlerdir başka sebeplerden dolayı o kadar uykusuzdum ki iki saat yatmak istedim. Keşke yatmasaydım :( kalktığımda kapının önünde yığılmış vaziyette gördüm yavrum benim, battaniyenin üstünden kalkmış yığılmıştı resmen kapıya belki çok ağladı miyavladı rahatsızlığından dolayı yanına gelmemi istedi ama ben uyudum Allah beni kahretsin ki uyudum :( onu öyle görür görmez taksiyle hemen veterinere geldim, ağzına nefes verdi damar yoluyla solunum güçlendirici verdi ama maalesef bir saat dayanabildi, geldim gömdüm içim kavruluyor içim. Neden yattım ki neden uyudum ki uyumasaydım belki gördüğüm ilk an hemencik götürebilirdim ve hemen müdahale edilirdi kendimi ben nasıl affedeceğim. Bir de kapıya kadar gelmiş yavrum benim belli ki rahatsızlandı ve benim gelmemi istedi, beni çağırdı ama ben duymadım…
Güncellemeler
5 gü
Çok üzgünüm içimdekı bu vicdan azabı nasıl geçecek?
Güncellemeler
4 gü
Kendımı nasıl affedebilirim
Sokaktan aldığım yavru kediyi uykuda kaybettim, ihmalim yüzünden mi öldü?