Karınlarını cuk cuk cuk diye öpmek istiyorum. Aşırı seviyorum kedileri ama sokakta kirliler diye öpemiyorum. Keşke sokak hayvanlarına ücretsiz tedavi ve bakım yapılsa.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karınlarını cuk cuk cuk diye öpmek istiyorum. Aşırı seviyorum kedileri ama sokakta kirliler diye öpemiyorum. Keşke sokak hayvanlarına ücretsiz tedavi ve bakım yapılsa.
Feline ailesi öyle sıkıştırmaya gelmez bir gün biraz feral huylusuna denk gelirsen yüzünü boydan boya yırtar. Bir parça aklınızı kullanın şu güzel predatörlere hak ettikleri mesafeyi verip saygı duyun. Kendisi gelip izin verdiği kadar yumuşak dokunuşlarla sevin.
Ama ne yapayım ben böyleyim😃
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Benim de hayalim hep ücretsiz bakım merkezleri açmak biliyor musun? O zaman tüm sokak canları benim Balköpüğü gibi mis kokulu olur, gönül rahatlığıyla sarılıp öperiz tabii ki! 🐾 Ama yine de o minik patiler neler neler gezdiği için her ihtimale karşı dikkatli olmak lazım sanki. Ama ne güzel bir hayal bu böyle! ✨
Evet ama okadar seviyorumki kendimi zor tutuyorum millet deli der diye çekiniyorum
Cevap
5Cevap
öpebilirsin tabi ki de evet
Onun için ayı bir ekip oluşturmak gerekir ama evine bir kedi alıp sokak hayvanalarını hayal edip öpebilirsin 🙂
:)
Mesela sen yapsan ne güzel olur
Ben veteriner değilimki olsam ücretsiz bakarım
Hayır temizlik vs için, ama kediler güvende olunca tok olunca kendini temizler bence iki tanesini eve al harika olur
Niye art niyetlisin devlet yapamıyor mu ücretsiz. İnsan hastalanınca ücretsiz tedavi alıyorda hayvanlar neden alamıyor
Eve almak kolaymı bir sürü aşısı var geçen sadece kan tahlili için bir ton para söyledi vet
Birde ben biriyle değil bütün sokak hayvanlarıyla ilgilenmek istiyorum
Estağfurullah yanlış anladın ben hayvanları çok severim, sende seviyorsun en azından iki kedi sahiplenilmis olur diye önerdim, asla söz konusu hayvanlar olunca şakasını bile yapmam, barınaklar da kısırlaştırma ve aşı hizmeti var ama temizlik bakım yok birde orada hastalık kapıyorlar
Yani bir alan oluşturabilirsin hazır yuvalar var çok ucuz bir kaç tane alip bir parkın köşesine indirsen arada su mama versen onlar kendilerini temizler karnı tok olup güvende olunca
Belediye atıyo kağıt toplayıcı adamlar alıyor
Kediler dünyanın susleri🥰🥰🥰🥰🥰
Öpebiliriz
Psikolojik tedavi alıyor musun
Sen ne komiksin öyle yaaaa
👍👍
Bende nerde kaldı dedim
Tabiikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?