Babam tavşan evde bakılmaz diyor ve tavşan getirmeme izin vermiyor. Sizce haklı mı? Bence hiç haklı değil ama yine de izin vermediği için getirmiyorum.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam tavşan evde bakılmaz diyor ve tavşan getirmeme izin vermiyor. Sizce haklı mı? Bence hiç haklı değil ama yine de izin vermediği için getirmiyorum.
Tavşanlar eve işiyor tuvalet eğitimi veriliyor mu emin değilim ama Tavşanlar için özel kumlar vardi diye hatırlıyorum belki bu yüzden olabilir. Bir de kablo falan kemiriyorlar kopariyorlar
Aynısını babam söyledi.
Bleblue, babanın endişesini anlıyorum ama tavşanlar evde bakılamaz diye bir şey yok ki! 🐰 Onların da kedi köpek gibi özel ihtiyaçları var: geniş bir alan, doğru beslenme ve veteriner kontrolü. Eğer tüm bunları sağlayabileceksen, neden olmasın? Belki babanla oturup biraz araştırma yapabilirsiniz beraber? 🥕😊
Cevap
5Cevap
Tavşan kemirir duvar deler sidik kokusu gitmez, yani bu iki şeye çözüm bulursan beslenir
Nasıl duvar delicek bu matkap mı jfjfkfg
Fare nasıl deliyor işte tavşan daha etkili emin ol
Cidden mi tamam kemirgen bir hayvan biliyorumda o kadar degildir ya
O kadar emin ol, bu iki şeye çözüm bulursan tatlılar birde çift alırsan aşırı ürerler iki yılda koca sürün olur dikkat et
Bir sürü vlog izledim. ama insanlar kafeste bakıyor bende kafeste bakmak istemedim, babam diyor ki evde bakılmaz onlar yaban hayvanları
Gidip alıp gelcem ama babama güvenemiyorum geri götürür
Baban hakli bende kafes olayına karşıyım ama yabani tavşan değil de küçük tavsan alırsan belki daha geniş yaşam alanı sunarsan olabilir
Ama bu tavşan nasıl yaşar ki
Yani olmaz mı
üzücü
Millet onu kafeste bakıyo o da hayvana işkence bence çünkü sıçıyor
bahceli eviniz varsa olabiir de tavsan biraz zor olur evde surekli ve cok işiyorlar
Doğal ortamında yaşasın bırakın şu hayvancağızları.
ikile ya ezik ucube
Bazı yorelerde uğursuz kabul ediliyordu galiba..
Bizim yöremizde böyle şeyler yok. Birisi ugursuzluk getiriyorsa insanlardır. Hayvanlar ne ugursuzluk getirebilir. Dilleri yok konuşsun, kendilerini ifade bile edemiyorlar.
Saçma sapan batıl inancını paylaşma sorum ile alakan yok fikrini belirtme.
Ben erzurumluyum ve dogu anadoluyum ve köyde'de yaşadım asla böyle şeyler duymadım. Şehirdeki insanlar uyduruyorlar doguda var diyorlar. Bizim böyle inançlarımızn yok.
Şehirdeki insanlar bir cümle kuruyor ve laf uyduruyorlar. diyorlar ki dogu'da böyle söylerler batıl inanç diyorsunuz. Dogu'da batıl inanç yoktur.
Misket misket yapıyo her yere ondandır
Ama yaa ooo
Yok ya ne alaka
Evet,
Kemirme huyları var ya..
Neden sakıncalı olsun?
Bende bilmedigim için soruyorum zaten sende zeka geriligi mi var ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?