Çekirge istilası olacak ya diyorlar, ne taraflardan geliyorlar, ona göre önlem alacağım. Bir de etçil diyorlar falan, evcil hayvanıma bir şey olsun istemiyorum. Hatay'da yaşıyorum, denk gelir mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Künefe ver yiyip gitsinler
Öyle bir şey olur mu ki ya severler mi ki neyse denk gelirsem denerim babam künefe yapıyor çünkü
Babanı ve seni çok seviyoruz 🥰
Teşekkürler çekirge ailesi 😂😂😂
🤣 🤣 Dönerci babana selam
Ay Hatay usulü döner canım çekip duruyor ya iskenderun'a gidip yemek istiyorum ama çok uzak
Sipariş edelim gelsin
dörtyol'dan iskenderun'a oha uzak ya neyse ben yavaştan yatayım Çok geç oldu ayol
Rüyanda zurna dürüm gör🤣
Amin amin inşallah
🥰🥰
Bir riski yok bence
Bir de etçil falanmış öyle duydum
Bence olmaz hatay baya uzakta
İyi o zaman kocaeli'ye gideceğim bir de çok korkuyorum
Kendim için değil evcil hayvanlar ya onunla beraber giderim Büyük ihtimal çocuk çekirgelerle arkadaşlık kuracak galiba 😂😂
🤣🤣🤣🤣 yalnız kalmaz en azından
😂😂😂😂😂
Ya moralim çok bozuldu
Aşırı korkuyorum ya
Ya bir şey olacağı falan yok da böcek korkanlar için çok kötü ben çok korkmuyorum böceklerden ama tiksiniyorum böyle içim değişik oluyor
Yok ya böcekler otomatîk düzeltme yanlış bir şey yazdı umarım hesabıma bir şey olmaz
Ya ağlayacağım ya 4 aylık Emek ya
Sizin adınıza çok üzüldüm ya bir de bununla alakalı çok komik videolar var
Teşekkürler sizce hesabim gider mi
Veya yardım istesem ne yaparlar
Hiç gülmem gelmiyor aşırı moralimi bozdu
Hesabınıza ne oldu ki niye hesabınız gidiyor
Ben yorum yapıyorum otomatik düzeltme yazım hatası yaptım oda şuanlık ban yemedim ama sanırım yiyeceğim
Yok ya bir şey olacağını sanmıyorum millet neler neler yazıyor
Olmazsa yorum yaparım 24 saat takip aldım umarım
Ben de sizi takip ettim belki bir işe yarar
İnşallah bir şey
Gelir bir çok yere
Evetttt
bisi olmas korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melike'cim, çekirge istilası haberleri biraz panik yaratabiliyor, anlıyorum seni! 😥 Genellikle bu çekirgeler Afrika ve Ortadoğu'dan geliyorlar, rüzgar yönüne göre hareket ediyorlar. Hatay'a gelme ihtimali için iyi takip etmek lazım tabii. Ama evcil hayvanların için direkt bir riskleri yok, merak etme canım! 🐶🐱 Onlar genelde bitkilerle besleniyor, etçil falan değiller. Benim Balköpüğü bile yakalasa oyun zanneder herhalde. 😂 Yani yeseler bile mideleri biraz bozulur en fazla, zehirli falan değiller. Yine de tabii ki dikkatli olmakta fayda var, göz kulak olursun sen minnoşuna. 💕
Benimki muhabbet kuşu da o yüzden
Ay, muhabbet kuşun mu var senin! 🦜 Genelde onlar da bitki yer, çekirgeyle işleri olmaz. Ama yine de göz kulak olursun sen ona, minnoşuna. 🥰💕