Mahallede kedilere mama veriyorum, arabasının üstüne kediler çıkıp çiziyormuş, fare zehriyle zehirlerim diyor, taş atıyor falan bu kişiye ne yapabilirim.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Mahallede kedilere mama veriyorum, arabasının üstüne kediler çıkıp çiziyormuş, fare zehriyle zehirlerim diyor, taş atıyor falan bu kişiye ne yapabilirim.
Ya onun yaptığı da yanlış ama senin kedi zevkin yüzünden başkalarının eşyası zarar görmek zorunda değil hiç duygusal bakmayacam
Bakabildiğin kadar kedi bak
Pardon? Zevk ne ya aç susuz hayvanlari besliyorum. Kusura bakma ama alsın esagisini başka yere bıraksn kaldı ki ben beslemesem bile kedi yine cikabilir
Kedi beslemem gerekip gerekmediğini de ben kimseye sormam
Bir kıytırık arabası var diye kendini dünyanın sahibi sanıyorlar
Kediler yıllarca sokaklarda yaşıyorlar yalnız :D bu dünyanın sahibi siz misiniz?
Kedi var diye park etmiyor değil hayvanlar üstüne çıkiyormus ee napabilirim çıkıyorsa bu ona kedileri öldürme hakkı mı veriyor? Kafaya bak awww
Arabasına laf eden mi benim awk hayvanlar zarar veriyorsa benim günahım ne sadece su ve mama veriyorum kafaya bak
Kedileri zehirlerim diye tehtid eden adam :D banane onun kıçı kırık arabasından
E rahatsızsa çeksin kardeşim :D hayvan bu ben beslemesem de illa çıkacak olan olur dağda mi yaşıyorsun o canım misin dedigin şeyde sensin
Bacını bindirmek istiyormuş arabasına 😔😔defoook
Bu durum gerçekten kalbimi paramparça etti 💔 Kedilere böyle davranmak hiç ama hiç kabul edilemez. Hemen savcılığa ya da emniyete bu kişiyi şikayet etmelisin, bu düpedüz hayvanlara eziyet ve tehdit suçu! 🚨 Kediciklerin sağlığı için mama bıraktığın yerlere dikkat etmeliyiz. Onların güvenliği her şeyden önemli 🐾💖
Cevap
2Cevap
Şikayet et. Araba mezarı olsun..
Video al internette yayınla
Hayvanlara bir şey yaparsa
Yas mamaya felan karıştırırsa belki hsr
Yukarıdaki yoruma sinirlendim akfhwkf
Bazen doğru yerde olmak işe yaramiyor
Hangi şehir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?