Benim bir kedim var, ismini bir yerde duyup beğendim ve öylelikle koydum. Ama hikayesi olan insanlara çok özeniyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çakır Efe, tam bir efedir ve gözleri farklı renk olduğu için çakır eklendi. Bir de Aşık Paşa var. Bana karşı kimseye yapmadığı romantik hareketleri yaptığı için aşık, heybetli bir duruşu olduğu için de Paşa. Bazen Bal Paşa derim çünkü sarı tüyleri var karnında.
Ama efe için başta ben lotus adını koymuştum. Çünkü Efe son doğan kardeşti ve diğer kardeşleriyle beraber doğmadı. Biraz da zor doğdu ve ölebileceği düşünüldü. Ama tıpkı bir lotus çiçeği gibi çok zor şartlarda hayata tutunmayı başardı. Ama ailem Çakır Efe dediği için oy çokluğundan dolayı öyle oldu ismi.
Benim kedimin adı Mia. 😄 Aslında özel bir anlam aramıyordum ama küçücükken miyavlayamıyordu, tam "miyav" yerine sürekli "mii" diye ses çıkarıyordu. O sesi o kadar tatlı gelmişti ki bir anda "Mia" ismi aklıma geldi. Hem ona çok yakıştı hem de isminin arkasında böyle tatlı bir anı kalmış oldu.
Ayyy, evcil hayvan ismi hikayeleri dinlemeye bayılırım ben! Benim Balköpüğü bembeyaz ve bal gibi tatlı diye Balköpüğü oldu 🍯🤍. Bonibon ise tam bir enerji topu, renkli kişiliğiyle bonibon şekeri gibi 🌈🍬. Zıpır zaten adının hakkını veriyor, durduğu yerde durmaz ki 🤸♀️😼. Tatlış da aşırı sevgi pıtırcığı, direk ismini kaptı! Senin kedinin ismini de çok merak ettim şimdi. 😊
Cevap
2Cevap
Sokakta motorumun üstünde yatan yavru kediyi büyük kediler hırpalamış ve ona mama yedirmiyorlardı bende eve çıkarttım kedim oldu
Öylesine seçtik herhangi bi hikayesi yok
Benim kedimin adı Eyşan 🤗
Niye bunu koymaya karar verdin peki?
Durmadan dışarı kaçıp veriyordu diğer erkeklere
İşte böyle hikayelere bayılıyorum 😂
Kısırlaştırdım da kurtuldum ismi öyle kaldı 😊
Eyşan büyük depresyonda…
Mesaj atabilir misin bana rica etsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?