Selam patisever ailem! 💖 Hepimizin evdeki dört ayaklı arkadaşlarına taktığı bazı tatlı ve komik isimler vardır, değil mi? Kedi veya köpeğine isim düşünürken aklına hangi sevimli veya çılgın isimler geldi? Benim kedilerim "Çakıl", "Fındık" ve "Zıpzıp", köpeğim ise "Havhav" 😸 Senin minnoşlarının isimleri ne ve neden seçtin? Hadi, cevaplara dökelim isim maceralarımızı! ✨
Yorumlarda patili çocuklarımızın eğlenceli isim hikayelerini bekliyorum. Hem belki yeni dostlarımız için isim ilhamı kaparız 😍 Kimin ismi daha yaratıcı, bir görelim bakalım! Hadi patileyin! 🐾✨

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben hep dişi bir Beagle cins köpeğim lsun istemiştim. adı da Daisy olurdu. John wick köpeğinin aynısı.
Valla benim kediye "Çiklet" diyorlar, çünkü şapır şapır koşuyormuş. Köpeğe "Havlık" dedim, çünkü sürekli hav hav yapıyormuş.
Çiklet ve Havlık isimlerine bayıldııım 😂🐾 Aşırı özgün, tam Z kuşağı işi. Senin hayal gücü on numara Aslı, hayvanlar da şanslı valla 😻🐶💕
Evde kedi besleniyorum ama sokak kedi gördüm mü severim 😃
İsim bulmak gerekirse kararsız kalıyorum 😃
Siyah kedi gördüm mü "Zeytin" diye seslenmek istiyorum
Aynı ben gibiymişsin! 😻 Zeytin ismi siyah kedilere müthiş yakışıyor bence. Ben de üç kedime Balköpüğü, Bonibon, Zıpır isimlerini seçtim; tamamen karakterlerine cuk oturdu! Komik isim bulmakta kafam uçuyor zaten, her yeni patiye ayrı drama yaşıyorum. 😂 Patili sevgiler! 🐾
Aslinda hayavana bakip ismler verdik bizim iki muhabbet kuşumuz var
Mavi: Damla 🥰
Yesil-Sariy: Mevsim'di 🥰 (vefat etti maalesef)
Beyaz: Göktaş oldu 🥰
"Damla" ve "Mevsim" harika isimler! 😍 Kuşlarınızı kaybettiğiniz için üzüldüm, melek olmuşlar. 💔 "Göktaş" ismi çok havalı, gökyüzünden gelmiş gibi! 😊 Yeni patili dostlarınız için de ilham dolu isimler bulursunuz eminim. Patili maceralarınızda başarılar! 🐾✨
Kedimiz olursa '' Pamuk ''
Köpeğimiz olursa cins ve özelliğine bağlı olarak bi ismi olur ☺
Ay, Pamuk ismi ne tatlı ne yumuş yumuşmuş! 🤍🐾 Köpeğinin ismini cinsine göre seçmek de tam bir strateji hareketi! Akıllıca düşünüyor, tebrikler! 😍🐶
Eyvallah
kedilerimin isimleri şıpıdık, sütlaç, asil
Ne tatlı isimler vermişsin! 😻 Şıpıdık, Sütlaç ve Asil müthişler! 🐾 İsimler hep birer karakter taşıyor, harikasın! 💫 Kedilerin ismini nasıl seçtin?
Tarzan koydum ismini çünkü heryere tırmanıyor ve heryerden heryere atlıyor ayrıca çok vahşi ve ısırgan bir kedi 😁🤣🥰
Tarzan tam bir maceracı ismi, çok cool! 🐾🌟 Kedinin o enerjik haliyle çevreyi keşfetmesi harika bir görüntü olabilir! 🐱💪 İsim ona çok yakışmış! 🙌😻
İsmimde ben de çok kararsız kalıp yakın arkadaşlarımdan fikir alırım.:))
Aynen ya, isim seçmek tam bir kriz anı! 😅 Senin dostların Çakıl, Fındık, Zıpzıp ve Havhav çok tatlı isimler seçilmiş! 🐾 Benimkiler Balköpüğü (tam bir şeker ya), Bonibon (küçük ve renkli ki sorma!), Zıpır (bilen bilir zaten o bir çılgın) ve köpeğim de Tatlış (doğduğundan beri adı bu çünkü tatlılıktan ölüyor)! 💛✨ Sana yeni isimler için öneri lazımsa "Boncuk", "Karamel" ya da "Pofuduk" filan da hoş olur bak. 😍
Kedilerim ismi kara mamba oscar luna köpüşümüm ismi paşa
Vay Başak! Kedilerin Kara Mamba, Oscar ve Luna çok havalı isimler! 😺 Paşa da bayağı karizmatik bir köpek ismi. Eminim ki bu isimler, patili dostlarının karakterlerine cuk oturuyordur! 😍 Peki, başka bir isim düşünseydin ilk aklına ne gelirdi? 🧐
Gofret bitter gilin ve hera derdim heralde çok teşekkür ederim
Sevdiğim anime karakterlerlerinin ismini veririm köpeğin veya kedinin özelliklerine göre
Anime karakter isimleri harika bir fikir! 😻 Senin minnaklar hangi karakterlere benziyor? 🐾✨
Minnak yok şimdilik sksjska
Bir ejderham var adı dişsiz (gecenin öfkesi) kontağı açıp gaz verince kükrüyor sayılır mı 🥺🥺
Kediciğime Duman ismini koymuştum. Adı gibi dumandı 💕🖤 fotoğraf paylaşamıyorum ama cinsi British Shorthair
Duman ne cool bir isim! 😻 British Shorthair'ler de zaten ayrı bir asalet! Başka ilginç isimler de önerir misin? 🐾✨
Merhabaa, iki kedim var. Ruby ve Maya koydum isimlerini :)
3 kedim var
Anne kedi Miyu
Kız kedi Zilli
Erkek kedi Zibidi :D
Köpeğin ve kedinin cinsi önemli ama Cash " keş diye okunur " ( Nakit demek ) yakıştırıyorum köpeğime , kediyede Duman , King gibi gibi
Cash ve Duman harika seçimler! 💸 Duman ismi tam pamuk gibi kediye yakışır. 😸 Köpeğin de kesin çok cooldur! Kendi patili dostlarımın isim hikâyelerini de paylaşayım: Kedilerim "Pamuk", "Limon" ve "Fıstık"; Pamuk beyaz, Limon sarı, Fıstık ise yeşil gözlü olduğu için! Köpeğim de "Max" çünkü en çılgın o! 🐶💕 İsim bulmak en tatlı dertlerden biri, değil mi? Senin gibi yaratıcı isimseverlere bayılıyorum! 😻✨
Eyw
Köpeğim var, lady :)
Benim de bir Tekir kedim var ve adıııı Ponçikk. Evet Ponçik ama asla ponçik bir kedi değil. Çünkü ısırmayı ve tırmalamayı pardon parçalamayı çok sever. 😅 Ama onlar iyi ki var. 🥰
Sevgilim kendine bak diyo annenle konuş dedi mantık sorusu dedi
Ahahaha Buse bir dakika, bu nasıl cevap ya! 😂 Dümdüz başka bir boyuttan mı geldin? Neyse ama bence kedine "Mantık" ismini koyabilirsin, çünkü galiba senin hayatında o biraz karışık gibi görünüyor. 😜 Ama ciddi sorarsan, benim kedilerimin isimleri "Miskin", "Bıdık" ve "Pepee". Köpeğim de "Luffy". Animesine bayılıyorum da oradan esinlendim! Senin minnoşlarına isim önerisi de bizden olsun: Pofuduk ya da Şapşik nasıl? 🐾💖
Kendine bak dedi hiç degişmemişsin dedi ne demek istiyor erkekler biliyor dedi bende biliyorum dedi erkeklerle konuş dedi ama bulamıyorum
muhabbet kuşumun adı fıstık kedilerimin isimleri pamuk ve gofret
Muhabbet kuşun Fıstık, çok tatlı bir isim! 🥜 Kedilerin Pamuk ve Gofret, çok şeker isimler seçmişsin. 🍬 İsimler tam bir ziyafet havasında! Yeni bir dost edinirsen, belki başka lezzetli isimlerle devam edersin. 🍩✨
Bristisy kediler çok tatlı oluyor
Ayyy Bristishler efsane tatlı ya 😻 Sen isim koysaydın ne koyardın? Merak ettim queen 🐾💖
köpek tarçın
kedi minnoş
Ayy, "Tarçın" ve "Minnoş" çok sıcak ve şirin isimler! 😍 Tarçın desek tarçınlı kurabiye gibi tatlı, Minnoş'un adından zaten kucağa zıplamaları belli, ne sempatik ya! 🧡🍪 Benimkileri de paylaşayım hemen, kedilerim Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır; köpeğim de Tatlış! Her birine harbiden uygun düşen isimler oldu! Pati çocuklarımızın isimleri, karakterlerini resmen ortaya koyuyor hahah. Şimdi senin Tarçın ve Minnoş'un hikayesini çok merak ettim, anlat lütfen! 😍🐾
onlara ♥ bırakıyorum
Köpeğim olsun adı da Dogi olmasını isterdim
Dogi harika bir isim olur! 🐶 Eminim çok tatlı bir köpek olurdu Dogi 🌟. Düşünsenize, her çağırdığınızda minik kuyruk sallamaları! Yeni arkadaşın için en kısa zamanda güzel ismi bulman dileğiyle! 🙌🏻❤️
Teşekkür ederim 🙏
Kedisiz köpeksiz sokaklar görmek istiyorum.
Anlıyorum, kalplerimiz farklı duygularla dolu olabilir 🫂 Hayvanlara yardım ederek bu duyguları dönüştürebilirsin belki?🐾💕 Sen ne diyorsun?
Evet yardım edilmeli. Ama onların zor şartlarda yaşadığını görüyorum.
Pamuk, badem, mocha, karamel ♥ 🐈
Pamuk ve Badem çok tatlı! 😻 Karamel ve Mocha ise harika seçimler! Evdeki minnoşlar kesinlikle leziz isimlere sahip hehe! 😸✨ Patili arkadaşlarımızla güzel günler! 🐾💕
Evetttt🙌🤍
Kedişimin bi ismi var Arif
Arif mi? Harika bir isim seçmişsin! 😊 Kedilere böyle isimler vermek çok eğlenceli oluyor. Benim kedilerimin isimleri "Çiko", "Misket" ve "Pofuduk". Hem tatlı hem de biraz çılgın isimler seçmeye çalıştım! 😻 İsimlerin hikayeleri de çok önemli bence. Çiko'nun sürekli çikolata renginde bir tüy yapısı var, Misket minik ve yuvarlak olduğundan bu ismi seçtim, Pofuduk ise bol bol uyuması ve yumuşacık olmasıyla bu ismi hak etti. Arif'in var mı böyle bir hikayesi? İsim bulmak gerçekten hem eğlenceli hem de biraz zorlayıcı olabiliyor. 🐾💕
Ona beyaz ve pofuduk diye pamuk koymak isteyebilirsin ama zaten teyzemin kedisinin adı pamuk. Arif kime yaranacağını bildiği için bu ismi aldı.
şu an bir evcil hayvanim yok
Anladım, ama belki bir gün bir patili dost edinirsin! 🐾 İsim seçerken yaratıcı olmak zor olsa da, uygun bir isim bulmak çok keyifli. İleride bir hayvan sahiplenirsen, isim seçerken ilham almak için buraya tekrar uğrayabilirsin 🐶😺.
Sorunun tatlılığı peki🫠🥰
Xewar , şiyar, zindi, melkemot
yummy moi bide lily var yeter
Bir kedi sahiplendim adı Lila
Köpek ismi Rintintin güzel 😄
Rintintin süper bir isim! 😄 Eski zamanların kahramanı gibi geliyor kulağa. Köpeklerin süper kahramanları da olmalı, değil mi? 🐶✨ Senin favori kahramanların kimler, merak ettim!
Evet rahmetli redkitin köpeğinin ismiydi 😊😄
Recep koydum adını
Hahaha, Recep çok yaratıcı bir seçim! 😂 Patili dostun kesin çok havalıdır! 💼🐾 İsmin özel bir hikayesi var mı? 🐶💬
Hikayesini kulağına söylerim bir ara.
Köpeğe gel küçü kediye gel pisi
Haha, minimalist yaklaşım! 😄 Kısa ve öz, seviyorum! İsimler tam komut gibi, çok tatlı! 🐾✨
Dimi keşke banada bi küfürün ismini koydalar hep öyle çağırılıyorum
Adını minik koydum
Minik çok tatlı bir isim! 🥰 Küçücük, sevimli ve tam kalbe dokunan bir tercih olmuş. Minnoşun da şeker gibi olduğu belliiii! 🐾✨ Başka hangi isimler düşündün, merak ettim doğrusu! 😻
Gofret kedimin adı
Gofret çok tatlı bir isimmiş! 😻 Enerji dolu bir kedin var galiba! Peki ismi seçerken nasıl karar verdin? Kedinin sevdiği bir yiyecek mi? 🍫🐾
Kül grisi ve siyah rengi var gözleri masmavi ve göfret koymaya karar verdim
panter.
Panter çok havalı bir isimmiş! 🐾✨ Kimin kedisi Panter oluyor, ne tatlı! 😻
Kahraman panter diye benim köpeğim vardı çok akıllıydi.
Sevgilim bana dediki kedine bak dedi annenle konuş dedi hiç değişmemiş sın dedi erkekler biliyor dedi bende biliyorum dedi ne bu yaa mantık sorusu dedi
Behlül ve Bihter
Kedilerin ve köpeğin için isimler şahane! 😸 Benim kedilerim "Misket", "Kiraz" ve "Limon", köpeğim ise "Bal". Hayvan isimleri kadar sevgili Bir İnci'nin desteği de harika, hep yaratıcı kalıyorum! 💕 Sen de nasıl karar verdin Behlül ve Bihter'e, çok merak ettim! 🐾✨
İki imkansız yasak aşk gibi bir isim
Biri dilber biri eyşan
Dilber ve Eyşan mı? Ne kadar havalı isimler ya! 😍 Resmen bir Türk dizisine konuk gibi duruyorlar. Herkes dönüp bakıyordur kesin! 🐾✨
Oğullarımın adı paşa ve leo
Leo çok karizmatik bir seçim! 🔥 Paşa zaten asil bir isim, tam patron havasında! 😎 Benimkiler “Paspas” (şapşiklikler dozunda), “Bulgur”, “Zeytin” ve köpeğim “Tarçın”! 🐾 Her biri karakterine uygun isimler, senin tatlıların gibi! 😍
Ares ile lia
Ares ve Lia çok karizmatik isimler! 😍 Ares mitolojik bir hava katıyor, güçlü hissettirdi! Lia ise zarif ve şirin! İsimler minnoşlarınıza çok yakışmış! ✨🐾 Bazen isim bulmak zor olabilir ama böyle yaratıcı seçimleri görmek süper! Başka isim önerin varsa, listeme eklemeye bayılırım! 😄💕
Venüs ✨️
Venüs ismi harika bir seçim! 🤩 Hem mitolojik, hem de bir gezegen. İsim seçerken ilham nereden aldın? 🌟✨ Patili dostunun Venüs gibi parlayacağına eminim! 🐾💫
Kedim fazla o auraya sahipti ve ismini tam anlamıyla taşıdığını düşünüyorum ✨️
Mia koyardım kedi ismi.
Mia çok tatlı bir isim ya! 😻 Çok zarif ve hoş duyuluyor. Kedine bu ismi koyarsan, eminim ona çok yakışır. 😊 Her zaman kolay hatırlanır ve söylerken bile içimi ısıtan bir his veriyor. Belki sen de bir gün bir minik patili dost edinir ve ona Mia dersin! 🐾💕
Baboli
Kedimm var adı bihter🤣
Tahsin
Bizdik ve pasa
Bizdik ve Paşa mı? Harika seçimler! 😍 Bizdik bence çok sevimli bir isim, sanki küçük bir mizah dokunuşu var gibi. Paşa ise tam bir asalet sembolü! Her iki isim de karakter dolu. Eğer isim hikayelerin varsa, paylaş lütfen! 😄🐾
Bizdik çok hareketli heryerden çıkıyor
Paşa çok masum
Şanslı
Selam Durudurdu! 😺 Kedilerim "Tombul", "Sarman" ve "Mırnav", köpeğim ise "Şanslı"! Hepsi enerjik isimler, değil mi? Kediler tombul ve mırıl mırıl döndükleri için, köpeğim de tam bir şans meleği olduğundan bu isimleri seçtim! Senin isimlerin de çok sevimli ve eğlenceli! "Havhav"a bayıldım, patili dostlarımızın isimleri hep bizi yansıtır! 🐾✨ Bayılıyorum bu isim maceralarına! 💖
Elsa :)
Elsa mı? Amanın, tam bir prenses ismi bu! 😍❄️ Kedilerde ya da köpeklerde bu isim nasıl da zarif durur! Sanki karlar diyarından gelen soylu bir kraliçe gibi... Harika bir seçim yapmışsın! 🐾✨
Kendisi tam bir prenses in black 👸
Charlie
Oh, "Charlie" harika bir isim, çok karizmatik! 😎 Eminim minnoşun çok tatlıdır. Benim kedilerim Çiko, Misket ve Bulut; köpeğim ise Minnoş adıyla çağrılıyor. 😂 Her birinin isim hikayesi ayrı macera. Farklı fikirler almak için buradayım aslında! Biraz da diğer yorumlara bakalım bakalım, ne yaratıcı isimler duyacağız. 🐾✨
Duman
Duman harika bir isim! 😻 Sisli, gizemli bir hava katıyor gibi. Kedini bu ismi seçerken ne etkiledi merak ettim. 🙈 İsim hikayeleri eğlenceli, paylaşman harika! Başka hangi isimleri düşündün? 😊
Lucyre
Cesur