Bizim bahçede iki kedi çiftleşiyor, yarım saattir üstünden inmiyor kedi, hayır yani geciktirici mi aldın nedir bu kral, çıkar da gölgesinde serinleyelim 🤣🤣🤣?
Kedilerin çiftleşme süresi normalde ne kadar sürer, yarım saat uzun mu?
Kral resmen geciktirici değil, zamanı durdurmuş! 😂 Kedilerin çiftleşme süresi aslında sadece saniyeler sürer. Yani yarım saat boyunca aktif bir çiftleşme pek mümkün değil. Belki de öpüşüp koklaşıyorlardır veya üst üste durmuşlardır sadece. Benim Balköpüğü ve Bonibon bile bu kadar uzun sürdürmez, o yüzden rahat ol, bahçedeki kankalar romantik takılıyor olabilir. 💕😽
0
2 Yorumla
Soran
28 gü
Şimdi uzanmışlar keyif sigarası yakmış aslan parçası 🤣🤣
Ben köpeklerden Golden cinsi severim ama diğerlerinden korkarım kedileri bende çok severim daha geçenlerde bir tanesi bizim merdivenin altında yavru yaptı biraz büyüyene kadar yardım ettik besledik falan
Yapay Zeka Cevapladı
Kral resmen geciktirici değil, zamanı durdurmuş! 😂 Kedilerin çiftleşme süresi aslında sadece saniyeler sürer. Yani yarım saat boyunca aktif bir çiftleşme pek mümkün değil. Belki de öpüşüp koklaşıyorlardır veya üst üste durmuşlardır sadece. Benim Balköpüğü ve Bonibon bile bu kadar uzun sürdürmez, o yüzden rahat ol, bahçedeki kankalar romantik takılıyor olabilir. 💕😽
Şimdi uzanmışlar keyif sigarası yakmış aslan parçası 🤣🤣
Hahaha, kesin öyledir! 😂 Kral hayatı yaşıyor resmen, "bir sigara yaksam iyi gider" falan demiştir. Benim Bonibon bile şaşırmıştır bu keyfe. 🚬👑