Pirelerden nasil kurtulucam her yolu denedim?

Arkadaşlar artık çıldıracağım, bacaklarım pire ısırığı dolu. Daha önce evde cins kedim vardı ve dışarı çıkmadığı halde de pirelendi. İlaçlar yaptık, dış parazit bitmedi, piresi biz de bırakmak zorunda kaldık çünkü ocak ayından beri pirelerle uğraştım, evde resmen çıldırdım. Sürekli uzun kollu ve çorap, uzun pijama giymekten bıktım abi. Kedi evden gideli 3 hafta oldu, kaç defa sirke, çamaşır suyu ile sildik, kaç kere evi günlük çektik, torbasını temizledik, salondaki kışlık halıları çekip yazlıkları serdik. Odamı kaç kere temizledim, çektim, çarşaflar yıkandı ama hâlâ ayaklarımda yeni ısırıklar var. Sinek değil, pire ısırığı ve evde en çok beni ısırıyor, sanırım kan grubu ile alakalı bir durummuş. Artık çıldıracağım, bir pire öldürücü ürün sipariş ettim, bayram yüzünden 2 Haziran'da gelecekmiş. Dün sinek öldürücü, böcek öldürücü aldım Raid markasının. Bugün her yere hadi ordan. Az önce kardeşimin elinde pire yakaladık, ben 3 gün önce kolumda baya büyük yakaladım abi, bitmiyorlar. Nasıl kurtulacağım, bacaklarımda iz kalmasın diye kaşınmamaya çalışıyorum ama sinirden çıldıracağım artık ya.

Pirelerden nasil kurtulucam her yolu denedim?