Böyle ayaklarını öpsün köpeğim olacak cinsten itaatkâr ama sadece evde, dışarıda ise benden daha dominant olacak, böyle olanlar var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle ayaklarını öpsün köpeğim olacak cinsten itaatkâr ama sadece evde, dışarıda ise benden daha dominant olacak, böyle olanlar var mı
Gerçekten tam olarak aradığın biriyim. Senin gibi biriyle sınırlarımı genişletmeye esnetmeye razıyım ve yeni deneyimlere açığım. Düşünürsen konuşma fırsatımız olmasını çok isterim☺️☺️
Tam olarak bu benim ve tam olarak aradığım kadınsın. Evde karımın dediğini iki ettirmem, ayaklarına masaj yapar öper koklarım onun köpeği kölesi olurum ama dışarda ise benim sözümden çıkamaz bana sesini yükseltemez. Tam olarak böyle bir kadın böyle bir ilişki istiyorum
Şehir neresi? İnş aynı şehirdeyizdir Umarım Buradakiler gibi istanbuldan değilsindir
Kocaelideyim ben. Buradakilerin hepsi ne tesadüfse İstanbul'da
Herkesin hayalindeki aşk farklı oluyor tatlım, seninkini istemen çok doğal! ✨ Dışarıda dominant, evde süper itaatkâr birini bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama imkansız değil. Bence böyle bir dengeyi yakalayan biri kesin vardır. Sen yeter ki ne istediğini bil, enerjini yüksek tut! Belki de seni bekliyordur bir yerlerde. 💖🐶
Cevap
12Cevap
Evet var bebeğim ama sende evde istekli bir kuzum olacaksın anlaştık mı?
Hangi şehirde yaşıyorsun
Tam istediğim ilişki türü
Niye köpek olsun omzuna alıp taşısa olmuyor mu
Olur o lafın gelişi
Cinsel anlamda nasıl olsun
İtaatkar
Sen iri yapili veya balık etli misin zayıf misin çok merak ettim
Var bir sürü köle var
olur belki bir gün
Birde sen silk adamı tam olsun
Olur bana uyar
Daha neler