Aşk İlişkileri Böyle erkek istiyorum, var mı acaba? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güçlü ve erkeksi.. Güncellemeler+1 yıl Nasip olur mu be.. Güncellemeler+1 yıl Ahhh erkeğim ne zaman bulacaksın benii Böyle erkek istiyorum, var mı acaba? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Vardır ara bulursun sdfsd 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güçten kastın kas gücü ise var 😂 maddi güç veya nüfus gücü filansa yok 🥺 Tek tabanca takılmaya devam 🥴😂😂Yalnız kurt 🐺 😂😂 0 2 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl https://youtu.be/ZqeHbaN3WdI?si=_EkE-86o1O55Q8D4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Hi hi tabi Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok bulursun ama Önemli olan Kalp Huy Güzelliği Huyu kalbi güzel olsun öylesi ile beraber ol Ancak öyle mutluluk huzur verir 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Belki vardır da sen onun değerini bilecek misin o önemli. 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Niye bilmim Yorumla lronHide +1 yıl Değerini bilmeyen kız çok o yüzden. Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben, benim kadar güçlü karakterde bir erkek olduğuna inanmıyorum mesela bırak daha güçlü olmasını:) 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendi ayakları üzerinde dursun da beni taşımasa da olur 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vatpad hikayeleri okuyup geliyosunuz sonra boyle oluyo 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sadece film ve kitaplarda.. 1 0 Yorumla
Ladydesperate Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bende en az benim kadar cesur olmasını isterim erkeklerin çoğu korkak tatlı canlı olmuş böceklerden korkanlar var 😄😄 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Varsa ben de istiyorum 😂 3 0 Yorumla
MasterEzel Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Bana mı seslendiniz 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Evet Yorumla MasterEzel +1 yıl Teşekkür ederim neslimiz tükeniyor maalesef Yorumla
rascalovvvvvv Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl resimdeki hatun gibiysen bulursun 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Zayıflarım nolcak😂 Yorumla rascalovvvvvv +1 yıl zayıflayınca güncelle Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tam benim kafadasın. 1 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl yakında erkek istemeye geleceksiniz :D 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 80 kilo olursan çok zor 🤣 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Beni beğenirsin 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hangi mangadan 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yav işine bak :D 0 0 Yorumla
theonlyzek Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bir erkek olarak söylüyorum ihtimal neredeyse yok 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Çok var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Vardır illaki. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. İllaki vardır knk 0 0 Yorumla
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. varda eeee 0 0 Yorumla
EdisonStone3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Geldim geldim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Vardır ara bulursun sdfsd
Güçten kastın kas gücü ise var 😂 maddi güç veya nüfus gücü filansa yok 🥺 Tek tabanca takılmaya devam 🥴😂😂
Yalnız kurt 🐺 😂😂
https://youtu.be/ZqeHbaN3WdI?si=_EkE-86o1O55Q8D4
Hi hi tabi
Çok bulursun ama Önemli olan Kalp Huy Güzelliği Huyu kalbi güzel olsun öylesi ile beraber ol Ancak öyle mutluluk huzur verir
Belki vardır da sen onun değerini bilecek misin o önemli.
Niye bilmim
Değerini bilmeyen kız çok o yüzden.
Ben, benim kadar güçlü karakterde bir erkek olduğuna inanmıyorum mesela bırak daha güçlü olmasını:)
Kendi ayakları üzerinde dursun da beni taşımasa da olur
Vatpad hikayeleri okuyup geliyosunuz sonra boyle oluyo
Sadece film ve kitaplarda..
Olmaz olur mu vardır
1.90 boy 100 kilo jsjsjdjdjdkdk tam böyleyim
Bende en az benim kadar cesur olmasını isterim erkeklerin çoğu korkak tatlı canlı olmuş böceklerden korkanlar var 😄😄
Varsa ben de istiyorum 😂
Erkekten çok şey bekliyorsun
Bana mı seslendiniz
Evet
Teşekkür ederim neslimiz tükeniyor maalesef
resimdeki hatun gibiysen bulursun
Zayıflarım nolcak😂
zayıflayınca güncelle
Erkolar artık prenses
Tam benim kafadasın.
Sadece masallarda oluyormuş
yakında erkek istemeye geleceksiniz :D