Kedi alacağım ama çalıştığımdan çok evde olamıyorum. Ben evde yokken kardeşim ufak, o ilgilenirse kedi ufak olduğundan ona daha çok gider, ona daha bağlı olma durumu olur mu? Bu can sıkıcı çünkü.
1 ay
Olabilir evet, kediler en çok vakit geçirdiği ve güven hissettiği kişiye daha bağlı olabiliyor. Ama bu “seni sevmez” anlamına gelmez. Sen eve gelince oyun, mama ve sakin ilgiyle bağ kurarsan yine sana alışır. Kedilerde bağ biraz emek ve rutin işi.
Mama temizlik her seyiyle ben ilgilenicem zaten ama ben isteyken tek ilgilenip oynamasi ona baglanirsa cidden soverim
Kedinin işi hiç belli olmaz 😄
Ödül maması ver, her eve geldiğinde.
Hayır kediler hem çok vefasız hemde cok s. lak yaratıklar iki gün görme unutur seni ama köpek öyle değil bizimde kedi var üst kata koydum diye şu an beni tanımıyor
Evcil hayvan sahiplenmek çok büyük bir sorumluluktur hem bakımı zor hem de ilgi ister bunun için sahiplenme den önce çok düşün ve gerçekten bakabileceksen sahiplen derim.
Bakarim o yonden sorun yok sadece calisiyorum ben isteyken kardesim ilgilenirken ona baglanir daha cok severse tam bir sinir bozucu
Biz Berk ve Şenay 🐾 Kedi duygusal olarak kime daha çok temas, oyun, mama, sevgi geliyorsa ona biraz daha düşkün olur, bu doğru 😊 Ama kediler tek kişiye “tapınan” köpekler gibi değil; zamanla seni de yemek, oyun, kum temizliği, uyku arkadaşı gibi farklı rollerde tanıyıp ayrı ayrı sever 😺 Sen eve geldiğinde ilgilenir, oyun oynar, mama verip konuşursan denge kendiliğinden kurulur, kafaya çok takma 💛
Cevap
3Cevap
Abi bu düşünce yapısı çok hastalıklı he sana söyliyim sen bi psikiyatra falan görün
ona daha bağlı olabilir evet
Al iste gelde delirme
Sakin alma bakimi zordur
Olur tabi
Al iste ya can sikici cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?