Kedilerden anlayan biri acilen yardım edebilir mi?

Sokakta baktığım siyah bir kedi var. 1 yıldır falan mama veriyorum. Geçenlerde hamile kaldı ve 7 tane yavruladı. Yavrular hem annelerini emiyor, hem de geçenlerde tavuk vermiş bir komşu onu falan yerken gördüm. Ama asıl sorun şu ki bugün siyah kedide bir tuhaflık sezdim. Beni görünce normalde koşar ama yürüyerek geldi. Çok solgun ve bitkin gibiydi. Bana öyle gelmiştir, açtır dedim. Bir baktım kulağının arkasında normalde olmaması gereken bir şey var. Hemen anladım ki kediye kene yapışmış. Ne yapacağımı bilemedim. Gittim mama koydum. Ama bir şey de yapamadım. Veterinere götürsem maddi durumum el vermiyor. Trendyol üzerinden dış parazit almıştım onu yaptım sadece. Şimdi çok korkuyorum 7 tane yavru kedi annesiz kalacak diye.

Güncellemeler
1 ay
Herkese teşekkür ederim. Bir durum güncellemesi yapmak istedim. Kedi solgun ve bitkin ama hala yaşıyor. Bu durumu fark edeli 4 gün oldu. Ne zaman yapıştı kene bilemiyorum tabi. Ama 7 tane yavru kedi hala annelerini emiyor o yüzden de bitkin olabilir belki. Yavru kediler baya büyüdüler 1,5 aylık falanlar galiba. Kuru mama + yaş mama karıştırıyorum azıcık sıcak suyla yumuşatıp veriyorum hemen yiyorlar. Yani annelerine bir şey olursa bile en azından mama koyarsam yiyecekler. Tekrar teşekkür ederim
Kedilerden anlayan biri acilen yardım edebilir mi?