Merhaba kedim (erkek) kısırlaştıktan sonra nezle oldu mama su yemiyo içmiyodu ateşi vardı veterinere götürdük antibiyotik verdi serum felen taktı 1 hafta boyunca iğnesini oldu ama şimdiye kadar yapmadığı bişey yapıyo istemsiz sanırım titriyo kafası karnı felende sonra ses çıkarıyor burnu tıkalı gibi ama değilmiş titriyo ve zor nefes alıyo gibi emin olamıyorum burnu tıkalı değil kıhhhh diye ses çıkarıyor yutkunurken zor yutkunuyo şırıngayla besliyoruz sizce neden böyle yapmaya başladı ha bide kusuyo 1 hafta oldu iyileşmedi yeni yeni kusmaya başladı doktoru enfeksiyondan öyle yapiyodur dedi kan tahlili felen yapmadı gerek bulmadimi acaba ya da doktorun yaptığı iğnelerdenmi böyle oldu titreme kıhhh sesi yapması felen korkuyorum yarında şurup tedavisine başlicaz
Kedilerden anlayan birileri cevaplayabilirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kedimi yoğun bakıma aldılar bugün lütfen dua eder misiniz 😓😓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bulunduğun şehirde hayvan hastanesi varsa biran önce götür. Kediler de kısırlaştırma sonra cigerlerde su toplama olayı oluyor.
Veterinere gidiyoruz 1 haftadır zaten böyle bi durum olsa bakmaz mıydı ama teşekkür ederim bu aklımda bulunsun
Test yapması lazım kan testi falan
Evet haklısın bunu yapmadı yarın gittiğimde yapmasını isticem enfeksiyon var dedi sadece
Enfeksiyon ilerlerse sorun olabilir. Gerekirse başka veterinere götür. Ama hastane varsa hastaneye goturmen daha iyi olur
Evet haklısın teşekkür ederim şurup işe yarar mı bilmiyorum 2 3 gün bi durumu incelicem buda fayda etmezse başka veterinere götürücem
tamam dir geçmiş olsun umarım düzelir biran önce
Başka veterinere götürdüm makatından kan geldi ilk defa kan tahlili felen yapıldı değerleri çok düşük çıktı serum takıldı vitamin ilacı içti
Geçmiş olsun şu an nasıl. Nededi veteriner
Yoğun bakıma alındı bugün dua eder misin lütfen😓 ciğerlerine kadar ilerlemiş balgam vs zor nefes alıyodu çünkü evdeyken de
Çok geçmiş olsun. İşte bu yüzden hayvanların kısırlaştırmasina karşıyım ben
Artık bende senin gibi düşünüyorum :(
Umarım bir şey olmaz ciğerlerine kadar ilerlemesi biraz sıkıntı bunu üzülerek söylüyorum
Evet zaten ağzı hep açıktı zor nefes aliyodu keşke bi mucize olsa
vetrrinerini değiştir. enfeksiyon olabılır, viral olabılır, kslpte sorun olabılır.. baska veterınere gotur
Öyle mi diyosun şurup tedavisine başlamayalım mı yarın
başla ama başka bırıde gorsun lutfen.
Evet başka veterinerede götürücem şurup tedavisi işe yarar mı bi bakalım 2 3 gün belki fayda eder bilmiyorum buda etmezse başka veterinere götürücem
acil şifalar dilerim
Başka veterinere götürdüm makatından kan geldi ilk defa korktum serum felen takıldı vitamin ilacı içti değerleri düşük çıktı kan testi yapılınca
gecmıs olsun
Kedimi yoğun bakıma aldılar dua eder misiniz
dualarım sizlerle, umarım bır an evel toparlar yavrucak :(
Kedim öldü 😓
başın sağolsun. zordur, daha önce bende kaybettim.. gittiği yerde çok daha mutludur inan
bikaç farklı veterinerlere git gerçekten bi veterinerin bulamadıgı bir şeyi digeri bulabılıyor
Teşekkür ederim fikrin için yarın şurup tedavisine başlamayalim mı o zaman
Bak Burdan Erkek Kedi Sahiplerine Sesleniyorum Bırakmayın Sonra Bizim Dişileri... Yapmayın Salmayin O P. cleri
ben olsam intahar ederdim kedinin okadar piskolojisi bozulmuş çokmu
Kedileri neden kısırlaştıriyosunuz
Sence
@bol_pantolon bencesi yok hayvana yazık tikiyosunuz 4 duvar arasına istekli olmasın diye yapiyosunuz yazık yazık kedilere olan sevginiz bu şekil mi hayvanlar benim kırmızı cizgim bu kim olirsa olsun yanikda bunu konusucak biri olsun orada patlatirim kaşını gözünü hayvan herifler
Daha uzun ömürlü oluyorlar daha sevecen ve daha mutlular
@bol_pantolon yaa bı boş ver git kendi zevkin için hayvanın zevkinden vazgecirtiyosunuz
Jelwjwkwlwkwk manyakmisin onlar için daha yararlı
@bol_pantolon eminim öyle