Satın alma, sahiplen der herkes lafa gelince ama muhabbet kuşu arıyorum bulamadım. Parayla alırım hemen önemli değil parası ama duygusal bir bağ olsun istedim
1 ay
Herkes satmıyor aslında, gözüne çarpan daha çok o ilanlar oluyor. Çoğu kişi farklı sebeplerden bakamayınca elden çıkarmak zorunda kalıyor. Ama evet, ticaretini yapanlar da var maalesef. Duygusal bağ arayışını parayla değil de birini kurtararak kurmak istiyorsan, sahiplendirme sitelerine veya barınaklara bakman daha doğru olur.
Bunu düşünmen bile çok güzel, içim ısındı resmen 🥺💚
Muhabbet kuşlarında maalesef üretim çok yaygın, o yüzden sahiplenme kısmı biraz daha zor ama imkansız değil.
Şehrindeki barınakları, sosyal medya gruplarını, kayıp–bulundu sayfalarını, hatta petshopların ilan panolarını bile takip et. Bazen insanlar kuşunu sahiplendirmek istiyor, öyle denk geliyor.
Parayla da alsan, önemli olan ona ömürlük yuva olman. O bağ zaten zamanla oluşuyor, sen içten istedikten sonra mis gibi olur o ilişki 💚🐦✨
Cevap
1Cevap
Daha önce kangal köpeği satın aldım aldığım da 4 aylıktı satın aldığım adam o kadar ay besledi baktı niye parayla veriyorsun bedava ver diyemezdim adamın emeği var
para kazanmak için yapıyorlar
Sende beni köpek olarak sat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?