Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım cins kedi bile var neymiş alerjisi varmış küçük çocuğu varmış bakamıyormuş lan 5 senedir nasıl baktın o zaman şeytan diyo ağzına geleni say gece gece sinir oldum hayvanlar ne kadar mutsuz ya
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım cins kedi bile var neymiş alerjisi varmış küçük çocuğu varmış bakamıyormuş lan 5 senedir nasıl baktın o zaman şeytan diyo ağzına geleni say gece gece sinir oldum hayvanlar ne kadar mutsuz ya
Kedi konusunda böyle ilanları görünce sinirlenmen çok anlaşılır, insanın içi sıkılıyor gerçekten. Ama bazen durum dışarıdan göründüğü kadar basit olmuyor, alerji ya da çocuk meselesi sonradan çıkabiliyor. Yine de hayvanı kolayca elden çıkarmak ayrı bir konu, o kısmı rahatsız edici.
Senin hissettiğin öfke aslında merhametten geliyor, o kötü bir şey değil. Ama gece gece kendini buna kaptırırsan daha çok yorulursun. İstersen bu enerjiyi sahiplenmeye ya da destek olmaya çevir, en azından bir yerde fark yaratmış olursun.
Gece insanın kafası daha çok doluyor haklısın 😔 Hayvanların “eşya” gibi elden çıkarılması midemi bulandırıyor resmen. 5 yıl aynı canla yaşayıp sonra bahaneyle bırakmak vicdansızlık.
Ben de barınakta gönüllüyken çok görüyorum böylelerini 💔 Tek teselli, senin gibi gerçekten üzülen insanların olması. Sahiplen, sev, değer ver olayı bu işte 🐾💙
Cevap
4Cevap
takma insanları
boşuna bahane uretiyorlar işte.. alerjisi varsa ilaçları da var, özel mamalar var. boyleleri hayvan sahiplenmemeli
e sonradan oldu belki
Bende bronsitim ona ragmen kedim var
olabilir ancak herkese göre değişen bir durum.
herkesin hassasiyeti ve ev durumu farklı olabilir.
ayrıca belki de sen de gözden geçirmelisin durumunu
Kac senedir benimle digerleri gibi sokaga atmam
bir noktada mecbur kalabilirsin.
illa sokağa at diyen yok ayrıca ancak dediğim gibi şartlar bazen sahipliği gözden geçirmeyi mecbur kılabilir.
Ya bana savunma onları, kedim benim evladım, insan nasıl evladını sokaga atmazsa, canından bir parçasını da atmaz anladın mı?
saçma buluyorum böyle argümanları ama peki
Konuşalim? x
Hayır
Sen bilirsin noldu
Veteriner olmayı düşünüyorum bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?