Arkadaşım durduk yere bana kızdı sebebi?

Ben bazen param olunca köpek kedi maması alırım, bir de küçük ucuz şekerler olur, onlardan alırım, çocuk vs. görürsem otobüste ya da parkta uzatırım hem de kendim yerim, bazen tansiyonum düşüyor, köpek kedi mamasını uyguna veriyor abi, oradan alırım.

Bugün arkadaşım yemek söyleyelim dedi, ben de yemeyeceğim dedim, neden dedi zorladı, param yok dedim, hesabımda çok az para var, 13 gün 200 TL ile geçinmem lazım dedim, dışarı vs. çıkmam, çok lazım olursa harcarım dedim, kendimce ona direkt param yok knk dedim, az var dedim, bana bağırdı durduk yere, köpek kedi maması almak yerine kendine yemek al o zaman dedi, bir an ben de param fazla olunca kedi köpek maması alıyorum dedim, konuyu kapatalım dedim.

Güncellemeler
2 ay
Bu hareketleri hep var ben akşam dışarı çıkan biri değilim sürekli beni okeye çağırıyor knk gelemyicem diyorum kızıyor bu sefer bana istediği şey olmayınca bağırıyor kızıyor oda arkadaşım diye hep susuyorum oda değiştirmek istemiyorum odamı seviyorum
Güncellemeler
2 ay
3 gün önce de yemekhaneye gidicektim beni durdurdu sonra yiyelim dedi kendisi dışarda yemiş bende kanka benim karnım aç dedim ben yiyicem dedim bana yine kızdı peki diye bağırdı kızdı gitti ve benden büyük 2 yaş olgun davranıyorum ama bu beni yıpratıyor
Arkadaşım durduk yere bana kızdı sebebi?