Yavru poodle tarzı köpek istiyorum ama evde çok yokum üni okuyorum, evde benden başka kimse de yok. Saatlerce evde tek kalabilir mi
1 ay
Bende hayvanlari cok severim kopekleri kedileri bende cok sahiplenmek istedim ama bizim komsunun kopegini gorunce hemen vazgectim komsumuz bazen eve gelmedigi bile oluyo zavalli havyan surekli agliyo havliyo yani onlarda yanlizligi sevmiyo ve cok sıkılıyolar ılgılenemıceksen bence alma
İlgilenicem sadece okula gidip gelicem
Poodle’lar tam sevgi manyağı canavarlar 😅 Uzun saatler yalnız kalınca hem psikolojileri bozulur hem de davranış problemleri çıkabilir 💔
Üni okuyorken, günün çoğunda evde yoksan şu an için köpek sahiplenmeni önermem. Köpek yalnızlığa pek uygun değil. Belki şimdilik barınakta gönüllülük, geçici yuvalık ya da kedi sahiplenmek daha mantıklı olabilir 🐶🐱💛
Cevap
8Cevap
sahiplenmeyin bence, köpeğin bakımı falan yapılması gerekiyor evde tekte kalamaz ki
Yapmayın komşularımızla rahatsız olur, bakamayacağınız yeterince ilgilenemeyeceğiniz hayvanları sahiplenmeyen.
Hayvan sahiplenenler evden cikmiyormu ya
Çoğu evde ve yeterince ilgilenemiyor sonuçta mesela benim üst komşunun köpeği sürekli havlıyor ve ilgilenen yok kaç daire şikayet etmiş umursamıyor dava açarsın yani o derece ses yalıtımı falanda yok.
Poodle yavru köpek ne kadar ses cikarabilirki pitbul alicam demiyorum
Pitbul tehlike sevmedikçe çok havlamaz. Yavru köpekler genelde daha çok havlıyor araştırıp ona göre alabilirsin. 😂
Sezmedikçe *
genelde ağlarlar. komsulardan sıkayet gelir. sakın bulaşma
Niye ağliyorlar ya
o zaman sahiplenme yazık hayvana git balık bak
Çook uzun süre tek kalması iyi değil
Sincap besle sevimli hayvan
Kedi al evde köpek beslenmez
Neden
Dinende uygun değil ve olmaz yani
Neden uygun değil
Köpek giren eve melekler girmez
Ama kedilerde çok nankör oluyor kendilerini sevdirtmiyorlar