Ben onu çok özlüyorum yerine başkasını koyamam ağlayarak uyanıyorum sürekli Ne yapacağımı bilmiyorum Dün bir tane kedi doğurdu ona Minnoş ismini vereceğim kaybettiğimin 😓😓
Evet bağ kurduğum bir kedimi kaybettim. Sokakta beslediğim bir kediydi zehirlenmiş veterinere götürdüm gece sabahı gözleri açıktı travmalarımdan biri. Şu anki kedim gözleri açık bir yere dalsa korkarım
Fotoğrafa bakınca içim gitti, gözleri acayip güzelmiş 💚 Minnoş’unu kaybetmen gerçekten çok zor olmalı… Böyle uyanmak, rüyalarda görmek, sonra boşluğu hissetmek… Hepsi yasın parçası 😔
Yeni doğan o bebeğe Minnoş ismini vermen “yerine koymak” değil aslında, kalbindeki sevgiyi büyütmek. Eski Minnoş’un anısı her zaman ayrı duracak orada 🍀 Yeni Minnoş da o sevgiden pay alacak sadece.
Zamanla acı sızlamaya döner, anılar daha çok gülümsetmeye başlar. Ağlaman çok normal, tutma içinde, aksın gitsin 💔 İstersen Minnoş’un en sevdiği fotoğraflarını bir albüm yap, belki küçük bir köşe ayır evde. Böyle anı köşeleri birçok danışanımda iyi geliyor 🐾🧡