Soru bu?
Kedinizden ayrılmak zorunda kaldınız mı?
Soru bu?

Bir sürü kedim oldu 😅
Şimdi bir kedim vardı yavruyken buldum sahiplendik ama annem sürekli evde istemedi iş yerinde baktılar tatillerde ve arada yine eve geliyordu.
Sonra ben üniversite okurken bir kedi daha buldum sonra eve getirince bu ikisi çiftleşmiş. Erkek olan bağımsızlığını ilan edip sanayide harem kurdu bu yüzden bırakmak zorunda kaldık. Ex aşkı ve çocuklarına hala bakıyoruz.
Birde arada geçici olarak alıp alıştığımız kediler de oldu ama evde 3 kedi varken 4. Almak çok akıl işi değildi mecbur ayrıldık...
Ağğğ evet , kapanmayan yaramdır bu...
Annemin alerjisi olduğu için çok fazla bakamamıştık ve tanıdık biri sahiplendi. Şu an hala görüyorum kedi (mi) yi... kocaman olmuş kerata ben aldığımda minicikti. Keşke alerjisi olmasaydı validemin, ne serip serpilirdi evin ortasında kömür efendi...
Ben nedense kedilerle duygusal bağ kuramıyorum tüm hayvanları seviyorum ama kediler benim için köpek gibi değiller yani köpek dost gibi olurken kedi daha çok evcil hayvan gibi geliyor
Cevap
6Cevap
Bir kişi bile soruyu doğru anlamamış ve bu insanlar oy veriyor ülkenin bu hale gelmesine şaşırmıyorum artık. Neyse kedimden değil ama köpeğimden ayrılmak zorunda kaldım çok zor oldu günlerce ağlamıştım hala özlüyorum onu
Ne kalicam o hissi bilmeyen ler kalsınlar içinde hepnbir aciyla bir dahaki ilişkisinden adam olur ona yapmaz tabi onun yalanlarına sahteliklerine kim katlancak neyse hayırlısı diyelim
Çok haklısın güzel dedin fakat ama soru başlığını hatalı yazmışım.
Sorun degil birazdan misafirim gelicek ona konuşacağıma boş muhabbetleri kendim için yarınlarım için konuşurum enazinda benn yasiycam bence xaha guzelnsorular var bana musade mesaj geldi sanırım qrkadaş geldi neyse burdanbiri var çok canımı acıttı dinlemedi beni okadar söyledim burada dinlemedi bundan böyle burasıda onun olsun canım çok sıkkın konuşmak istiyorum biriyle inşallah şarap almıştır çok icmem
Kedim hiç olmadiki ama keske olsa çok seviyorum minnoşları
Bir dönem yaşadım evet ama sonra sevdim birleştim bütünleştim.
Soruyu yeni fark ettim kedim yok üzgünüm 🙏😊
Kedim yoktu biz sadece muhabbet kuşu besliyoruz
Hayır ayrılmak isterdim ama 🤣
Hayır çünkü kedim olmadı 😶
Kucağımda öldü benim kedim.. acı bir ayrılıktı 🥺
kirazlar olmadan tez vakitte
Hayır Kalmadım Tabikide
Kendimi bulamadım ki
Soru başlığı hatalı yazmışım soryy
Kedim hiç olmadı
hayır
Henüz değil