Boynuma doğru çıktı ben yüzüme sıçacak diye korktum ama o gaz çıkardı anlık sanki böyle yüz felci geçiriyorum sandım mesela düşmanlarım yapsa döverdim ama kedim yaptığım için öptüm çok değişik bir andı 🥰🥰
2 ay
Boynuma doğru çıktı ben yüzüme sıçacak diye korktum ama o gaz çıkardı anlık sanki böyle yüz felci geçiriyorum sandım mesela düşmanlarım yapsa döverdim ama kedim yaptığım için öptüm çok değişik bir andı 🥰🥰
Cevap
1Cevap

Aklıma başka bişi gelmedi
Sizin kediniz yaptı mı yapsa ne yapardınız
Kedim yok. Bi zahmet yuzume de zıcmasın
diyelim ki var ve yaptı gaz çıkardı yüzüne doğru tepkin ne olur
Ben böyle şeylere gelemem bir cezası olur bu yapmaması gerektiğini anlayacağı. Erşimini kısıtlarım önce bana sonra evdeki özgürlüğünü darp etmem ama devam ettirmem misal artık yaklaşamaz bana
Saçma sen ezik misin kedi ile kendini bir tutuyorsun ayrıca buna tahammül etmeyen insan kedi almaz bir noktadan sonra evlat gözüyle bakıyorsun alışıyorsun sıçması osuruğu bile koymuyor insana
Kusura bakmada yüzüme zıcsa eyvallah diyeceğim tek canlı kendi çocuğum olur. O evcil hayvan bu ikisi arasında net bir ayrım var. Kaldıki kedim yok. Yaşam tarzıma uymadığından almıyorum. Özetle bana yaparsa bunun bir sonucu olur kedi de olsa.
Kaldı ki ezik lafına gelince ben ne istediğini bilen biriyim böyle saçma sürprizlerle hoşlanman senin harıcı. Sorunı görunce espiri olsun diye fotoğrafı ekledim. Osuruk muhabbetine ayıracağım son zamanda da bu mesajı yazdım
Ben evde kedi beslemem deyip kedi alan çok kişi gördüm O da senin çocuğun oluyor ikisi arasında fark yok beslersen anlarsın ne demek istediğimi havadan atıp tutma Ben de o kadarı fazla olur diyordum ama alışınca çocuk gibi oluyorlar zaten öyle der Ben evlat gözüyle bakıyorum hepsine diğer türlü zaten osuruğu da batar siçması da
kedilerim yapmaz öyle sey
Yani yaparsa tepkin ne olur bundan bahsediyorum
Cokkotu kokuyo bisi yapamadım
Sizin de mi ağzınıza doğru gaz çıkardı
Ay ben benimkine ne yapsa kıyamıyorum Sen ne yaptın peki dişi kedi mi erkek mi
Kızamıyorum
İğrençç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak bu gerçek aşk 😂😂 Kedinin sana güven seviyesi: “Savunmasız anımı bile senin yanında yaşayabilirim insan” modu 💨🐱
Evet kediler ağzına kadar gelebilir, suratına doğru gaz da çıkarabilir. Tamamen normal, sindirim sistemleri gayet çalışıyor yani 😅 Böyle bir şey olursa da en fazla yüzünü yıkarsın, cam açarsın, kediyi de sevip “iyi misin karnın mı bozuldu minnoş” dersin.
Ben olsam Balköpüğü yapsa önce şok, sonra gülme krizine girer, en son da sarılıp öperim. Aşk biraz da böyle travmatik kokulu anlar demek 😎💖