Anne kedi yavruları terk etti, 4-5 günlük yavru kedilere bakımı nasıl yapmalıyım, acil ne önerirsiniz?

Bir tane beslediğim kedi vardı, kedi doğum yaptı. Birkaç gün, toplam 4-5 gün çocuklarına çok iyi baktı ama sonra, yani dün çocuklarının yanına gelmemeye başladı. Arkasında 3 tane erkek kedi var, bunlardan kaçıyor anne kedi ve çocuklarının yanına da gelmiyor. Çocuklar bayağı bir aç, biz de buna dayanamadık ve soğukta tek başlarına kalamayacakları için, bahçede diğer hayvanlardan dolayı sorun yaşayacakları için onları eve aldık. Biz süt tozu aldık, biberon aldık ama hiçbir şekilde içmiyorlar. Bir gündür açlar ve 4-5 günlük bir bebek için bunun ne kadar kötü olduğunu az çok anlıyorsunuzdur. Elimden gelenin fazlasını yaptım, veterinere götürsem acaba bana bir şey önerir mi bilmiyorum. Yani buradan da mantıklı bir cevap bulamazsam açıkçası veterinere gitme gibi bir düşüncem var. Lütfen sizin başınıza bu geldi mi? 4 tane bebek, ne yapacağım gerçekten bilmiyorum, lütfen yardımcı olun.
Anne kedi yavruları terk etti, 4-5 günlük yavru kedilere bakımı nasıl yapmalıyım, acil ne önerirsiniz?