Böyle durumlarda hırsa kapılıyor musunuz onu kapımda köpek yapacağım gibi
2 ay
Yemınle aynı şeyı düşünüyorum şu an gece gündüz dua ediyorum kapıma düşüşün dıye
Eski sevgilimle ayrılmıştık yıllar önce, kendisi bana yazdı, tekrar barıştık, bir yanlış anlaşılma oldu, kendi terk etti şu an ve ayrıldığımızda bakalım tükürdüğünü yalayacak mısın, bana yazacak mısın diyen erkek ne demek ister? Ayrıca ona hiçbir zaman ulaşmadığımı bildiği halde
onun hakkında bir şey duymuştum ve onu ona sordum, bankadaki parası hakkında da onu ona sordum, hiç kabullenemedi. Bir anlık öfkeyle soğudum ve kırıldım dedi bu olaya karşılık, ayrılmak istedi laf taşıdığım ve parasını sorguladığım için. Beni yanlış tanıdı, sen de yakınlarımdan farkın yok dedi, yani ailesinden. Ona son kez görüşelim yüz yüze dedim, kabul etmedi. Yine de son kez olsun, telefonda dinledi beni, çok sinirlenen erkek engellemez mi, neden hâlâ dinlemek için değer versin, bir de engellemedi, sadece numaramı sildi
O hissi çok iyi anlıyorum, egomuz gıdıklanınca beyin “onu kapımda süründüreceğim” moduna geçiyor 😅 Ama bu aslında hırs değil incinen gurur 💔
Gerçekte seni istemekten vazgeçen biri için enerji harcamaya hiç değmez. Sen değerli olduğun için seçilirsin, intikam almak için değil. Bırak gitsin, sen kendine odaklan ✨
Cevap
26Cevap
Evet normal bi bende oluyor sanıyordum istediğimi elde edince yedirememek ama hırsınla hareket etme ani kararlar alma
Seni elde ettiğini düşününce uzaklaşıyo değil mi
Daha çok umut veriyorlar bana m@l olduğum için
ya aradığı başka bir seydi ya da son nefeste elde etmek yordu bilinmez durumu uğraşmaya değmez hırsa kapılıp
Zaten uğraşmayacagim ki ben hiç Bir şey yapmayacağım zaten bu yüzden geri gelecek
geri geldiği zamanda zaten sen oralı olmayacaksın :)
Aynen sadece haddini bildirecem
tercih sizin tabi ki de gelirse geri yaparsınız
hırks yaparsn üzülen oluysun hi çgerke yok snei istiyorum diyen çok olur nasıl olsa :))
Kendimi sessize aldım ve o günün gelmesini bekliyorum
:) illaki gelcektir illaki boşta kalacaktır
O lafları ona yedirecem
arkandayım destekliyorum arkandayım derken yani ruhe n:)
Biliyorum illaki o gün gelecek sabırla bekliyorum
tamam
Yok ya denizde balık çok zaman tek değerli sey
Önce güven sağlayıp ilgi gösterip aonra elde ettikten sonra ki olay bıda kendinizi fazla bırakmaktan değerinden fazla değer vermekten kaynaklı
Hırsa kapılmam. Onu olduğu yerde bırakır ve yokmuş gibi davranırım. Aksi durumda kendini bulunmaz hint kumaşı diye düşünür.
Niyetin varsa açık açık konuşursun, oyun oynamaya gerek yok, gereksiz bir hırs, ego tatmini bence
Önce isteyip sonra istemeyen aşağılayan biriyle ne konuşabilirim
Nasıl aşağıladı? Sen mi reddetmiştin önceden?
Hayır o istemediğini söyledi ama anlamıyorum bana hakaret edip aşağılıyo reddeden birisine göre tuhaf davranıyor sanki bana karşı Bir öfkesi var çözemedigim
Bazıları dengesiz oluyor, en iyisi hiç uğraşmamak o zaman
neden öyle düşünüyorsunuz belki kafası uymadı sonradan
Tam tersi soğurum direkt
Soğudum ama hakaret ettiği için onurum kırıldı
Haketsem amenna
işim olmaz istiyorsa istiyor, istemiyorsa istemiyordur der yoluma bakarım
Kullandığınız tabir çok kötü, bir hanıma yakışmıyor.
Yemez. Eskisi gibi değil erkek koşmuyor kadının peşinden
Görucez
Hayır ya. Öyle bir şey yok
Hayır umursamamak en mantıklısı..
Normal bencede
Saçmalamayın yaa...
bazıları jırs yapıyor gerek yok
normal
Salla boş ver
Hiç normal değil.
Sakin ol
Normal
Neden sonra istemedi
normal mi bilemem ama gereksiz bence.
Anında silerim
Ucuz kişilerle takılmayın
Bende öyle biri olmuyor o yüzden yanıt yok
Bende yapardim
Neyi
Nasıl olacak peki
Sessizlik bence daha güçlü
Hayır uğraşmam hiç
Uğraşmayacagim ki zaten kendi ayağıyla tıpış tıpış gelecek
O nasıl olacak
İllaki gelecek hissediyorum
Peki. Gelmezse ne olacak
Umrumda bile olmaz zaten çoktan unutmuş olurum ben onu istemiyorum ki zaten sadece onurum kırıldı o yüzden
Onurunun kırılması üzücü tabi ki
Sanki ben Kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi bana tatlım muamelesi yapıyor g@öt
😀😀
Komik mi
popo dedin ya ona güldüm
He.
Senin ciddi düşüneceğin biri miydi?
Mimar olan mi abla
Evet
Abla ver no şunu haddini bildireyim
Sildim
Yattikdan sonra mi kayboldu bu kişi abla
Hayır
Saçma