Yere dökülmüş iki tane kedi var evimizde, ben ne olduğunu anlamayarak saçıma da sürdüm, toz şeker gibi görünüyordu. Bilenler yazabilir mi
2 ay
Yere dökülmüş iki tane kedi var evimizde, ben ne olduğunu anlamayarak saçıma da sürdüm, toz şeker gibi görünüyordu. Bilenler yazabilir mi
Naftalin kediler için zehirleyicidir yere dökülüp temas eder veya yalarlarsa ciddi risk oluşturur, senin saçına sürmen de zararlı olabilir ama asıl tehlike yutulmasıdır, bu yüzden hemen temizleyip saçını yıka ve kedilerde kusma, halsizlik gibi belirtiler olursa veterinere götür.
Naftalin kediler için baya tehlikeli bir madde 😿 Hem solumaları hem de yalayıp yutmaları zararlı. Senin saçına sürdüğün şey gerçekten naftalinse hemen duş al, saçını güzelce yıka 🚿
Yere dökülenleri de kediler ulaşamayacak şekilde temizle, mümkünse evi havalandır 🧹🪟 Kediler birini yalamış ya da yemiş olabilir diye şüpheleniyorsan hiç bekleme veteriner ara, özellikle kusma, halsizlik, iştahsızlık olursa acil git 💔
Kusma yok ama arka arkaya hapşurdu bir tanesi başka odaya aldım
Cevap
4Cevap
Biraz tehlike arzeder
zehirleyebilir evet
kocanın çayına kat.
Kocam yok
o zaman sakla ileride olunca katarsın
Neden katayım ayrıca evlenmeyeceğim için olacağını sanmıyorum böyle iyiyim
neden evlenmeyeceksin farklı bir konuya geçtik bak şimdi merak ettim.
Issız bir insanım insan sevmiyorum erkek hiç sevmiyorum olmayayım sağ ol
Almiyim
bunun ıssız olmanla ne alakası var. hayatın olağan akışına ters. belki de evlendin ayrıldın sütten dilin yandı. 🤷
Evlenip ayrılmadım ya insan sevmiyorum neden uzatıyorsun evlilik düşünmüyorum başka düşüncelerim var geleceğimle alakalı kariyerime odaklı yaşayacağım ama evlilik no niye bu kadar üstünde durdun
ya neden bu katı tavır evlenip çocuk sahibi olmayı istemez misin. erkeklere karşı özel bir kinin mi var
Kariyer odaklı yaşıyorum istemem çocuk sevmiyorum
🤔neymiş bu kariyer yahu
Güzellik uzmaniyim ayrıca herkes evlenmek zorunda değil benim etrafımda 36 yaşında olup evlenmemiş insanlar var hatta 40 Sen niye her gördüğüne git evla diyorsun teyzeler gibi
tamam neden bana saldırıyorsun sadece ne iş yaptığını merak ettim. ayrıca Güzel bir meslek sanat icra ediyorsun 🤷
Tabbikide
bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?