Valla benim 4 yaşında tekir bir kedim var kendisini çok ama çok seviyorum hani kedimle birlikte her türlü aktiviteyi yapıyorum bir gün kedimle boks maçı tarzında kavga ederken diğer gün kedimle fotoğraf çekinme bakımından galerinin depolamasını ağlatıyoruz hem kedim benim en iyi arkadaşım yani ben üzgün ve kızgın olduğum zamanlarda kedimin öylesine olan bakışı bile benim gülmemi sağlıyor bu da kedimle olan aramızdaki sevgiyi ve ilgiyi gösteriyor
Sizinde evcil hayvanınız var mı, varsa aranızdaki sevgi ve bağ nasıl?
Öyle düşünmeyin Köpeğiniz gitti Ama siz köpeğiniz için yaşayın Yani ne bilim ben kedime bir söz vermiştim Üniversitenin 2 seneliğini hayırlısıyla bitirip elime mesleğimi alınca kedimle birlikte ayrı bir eve çıkacam diye söylemde bulunmuştum
Senin bu fotoğraf kalbime direkt roket gibi düştü 🚀🐱😍 Tekir beyin bakışı “ben evin sahibi, o da odamı kiralayan insan” bakışı resmen fjdksl.
Bende de 3 kedi, 1 köpek var; Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış 😻🐶 Onlar da benim en iyi arkadaşlarım. Moralim bozukken gelip yanımda mırıldanmaları falan resmen terapi gibi.
Bu arada kedinle boks maçı fikri harika, kesin patileriyle seni nakavt ediyordur 🥊🐾💚
İşte hayvanların bizim üzerimizdeki etkiside budur Yani ben kedime o kadar çok bağlandım ki Allah korusun Allah kedime hayırlı ömürler versin Ama kedim ölmüş olsa ne yapcam diye düşünmedim değil hee
Üzülme! Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin. Üzülme!
Bende öyle ya Bazen kedim kafama patisiyle bi vuruyo Hani diyom yine ne yaptım Sonra uslu uslu oturup telefonla vakit geçirdiğimi hatırlıyom O anda zaten evin içerisinde boks maço meydana geliyo