Benim oğlum birtanedir. Dunyalari verseler degismem onu ❤️ en degerli varlığım 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Olmaz olur mu, var tabi.
Haha kankam ya biliyon korkuyorum ondan gelemiyorum sana😂😂kankam saka bir yana evlat ya valla süper
Şart yani kanka biliyon komsum bana muhabbet kusu verdi tatile cikarken kanka bakamadim korkudan 2 gunde bir kuscuya goturdum. kafesi hep kontrol ettim ya kacarsa diye😂
Bak kanka sana yenin olsun 1 köpek 2 kus 3 kertenkele 4 örümcek korkum tavan yani dim😂😂
Insallah kanka bak sana bi mazimi anlatim istiklali biliyon demi ordaki andonu?
Kanka oranin sahibini taniyorim bi vesile ile tanistik. sende belki tanirsin muharrem anlatim mi konuyu?
Neyse sonra laflariz yatalim gec oldu sende erken kalkican 🌷🙏🏼
Kanka birgun olgayla oraya gittim yedik içtik ust kat ful cakili giriş cakili orta kat lanet yer kose ye düştük. Neyse yedik ictik ortam birden pistte gerildi
Adamin biri olgaya carpmis buda kizmis bende ne oluyo demeden olga pistte adama bi laf soyledi dilim damagim kurudu
Olgaki küfür etmez kolay kolay kizim. ne yapıyorsun dedim adam lar 3 kisi yanlarinda bayan. pistte oynarken adam onuz la bunu disari atmis ben nasil görmedim sastim. neyse
Bende bir sinir yaptim daldim catara patara ortalik karisti kim kime daliyo belli degil.
Olga sandalye ile cami kirdi ordan atladik ama mekan bizim pesimizde ki öyle böyle degil
Bi baktım olgaya arabaya gidiyor en son onu gordum 15 kisi belki eline saglik agzima resmen ss... ti yani kalkamadim😂
20 gun yataktan tuvalete zor gittim sirtim o sopa yüzünden kabarcik kabarcik iz yapmisti. neyse duzeldim gittim ellerine saglik dedim lan 1 adama 15 kisimi dalar dedim 😂
Yanlis anlasilma oldu asil o adami dövecektik bayana carpan sen sandik dedi ahah oyle tanistik anlican andon bizide 😂
Ya rus mus ama kanka manyak ya bi gör piskopat
Yok tanıştık artik beni dovmuyorlar gulle karşılıyorlar 😂😂
Kanka nasil baksin çalışıyor tercuman ya birde 38 yasi ama göstermiyor deli degilde fena çılgın
Evli kankam yoksa yemin ederim o kadinla olur yani
Ii geceler kanka yattim🌷🙏🏼
Tatlılığa bakk🥺 henüz yok benim : /
Cevap
2Cevap
şu an yok
Benim de çocuğum bu 😍
Evettttt Escobar'ım var pp de 🤗🤗🤗🤗🤗
Balığım Vardı aMa artık yok😪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?