Ayrıldığım sevgilim geri döner mi, kediler ve aynı evde yaşarken ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 12 gün önce sevgilim benden ayrıldı. Onun 2 gün öncesinde sözüm olacaktı, aileler tanıştı. Ben ona çok yanlış yaptım, ona annemin önünde vurdum. Lütfen yargılamayın, samimi cevap verin. O bunu sineye çekti, barıştık, gecesi çok güzel mesajlar attı ama sabah ben gene aptal gibi davrandım, kavga çıkardım, o da benden telefonla çok öfkeli “Seni sevmiyorum artık, senden bir beklentim yok.” vs. diyerek ayrıldı. Ertesi gün kendisi ailelere ayrıldığımızı söyledi tek tek. Babasına (zamana bıraktık, askıya aldık, bir bakalım gibi konuşmuş). Aynı evde yaşıyoruz. 3 kedimiz var. Abonelikler 2’si bende 1’i onda, eşyaları hala burada. Salı günü mesaj attım, kedileri kısırlaştırmamız gerekiyordu çünkü, uygun olduğunda yapalım diye. “Müsait olacağım gün ben sana bir gün önceden haber veririm.” dedi. Sonra cuma günü yan komşularım (askerler) beni rahatsız etti, önceden asıldıklarını biliyor, bana ve gidip kendisi konuşmuştu. Gece zili çaldılar bunlar, ben de onu aradım, korkuyorum dedim. “Sen hiçbir şeyden korkmazsın, gelip öldüreyim mi onları istiyorsun?” dedi, küfür kıyamet konuştu. Daha sonra “Başka bir şey var mı?” dedim, “Yok.” dedi, “Hadi görüşürüz.” deyip kapattı. Ben terapiye başladım ama bundan haberi yok, 2 hafta olacak birbirimizi görmüyoruz. Artık düzgünce konuşmak, pişman olduğumu söylemek istiyorum. Telefonda öyle korkuttu ki beni, adım atamıyorum. Hiçbir şey net değil, bu belirsizlik beni bitirdi. Ne yapmalıyım? Kediler için yazacağım dedi, beklemeli miyim o günü?

Ayrıldığım sevgilim geri döner mi, kediler ve aynı evde yaşarken ne yapmalıyım?