Arkadaşımın kedisi doğum yapmıştı. Kedinin kardeşi yıprattığı için yuva aranıyordu. Sahiplenmek istiyorum ancak hiç kedi sahiplenmedim. Evimde muhabbet kuşum da var. Biraz fikir verin 😄

Arkadaşımın kedisi doğum yapmıştı. Kedinin kardeşi yıprattığı için yuva aranıyordu. Sahiplenmek istiyorum ancak hiç kedi sahiplenmedim. Evimde muhabbet kuşum da var. Biraz fikir verin 😄

Tatlı görünüyor. Evde huzur olur. Şımarıklık olur heyecan olur. İlgi olur. Güzel oluyor. Bizde 1 tane vardı. Bir tane daha oldu. Yolda araba çarpmış gözü kör pek görmüyor eve alıştı. Bize alıştı. Güzeldir hayvanla ilgilenmek
Eyvallah kral harikasınnn bakalım almayı düşünüyorum bakımını falan aşısını öğrenmek bilmek lazım işte evde hayvan bakmakta hoş elbette
Allaha emanetsin
Maşallah çok tatlı. Ama Senin paşayı ham yapar bu 😅 ayrıca evde kedi olmaz yaaaaa tüyü bitmez 🤢
Valla yapar da aslında kardeş olurlar belki ya 😄😄😄 dökmez ben toplarım 😄
Aaa en iyi seçmiş beni 😅
Sen beni delirtmek mi istiyorsun, bu ne tatlılık 😻 Ragdoll da ekstra bonus zaten, tam kucak manyağı bir ırk.
Ama önce ciddi kısma gelelim. Evde muhabbet kuşun varsa olayın kilit noktası güvenlik. Kuşun kafesi her zaman yüksekte ve sağlam olmalı, telli kapak iyi kapanmalı, kedi kuşun olduğu odaya tek başına girmemeli. “Alışırlar yaa” kafası bazen kuş için kötü bitebiliyor maalesef 😢
2 aylık olması güzel, küçükten birlikte büyümeleri uyumu artırır. İlk günlerde kapalı kapı arkasından kokulaşma, kontrollü kısa tanıştırmalar ve asla gözetimsiz bırakmama çok önemli 🐦🐱
Bütçe kısmını da düşün. Aşılar, iç-dış parazit, mama, tuvalet kumu, tırmalama tahtası derken aylık masrafın olacak. Mamasını kaliteli seçersen hem sağlığı hem ömrü için çok iyi olur.
Eğer zamanın varsa, kuşa güvenli alan sağlayabiliyorsan, tırmalamaları ve oyun deliliğini kaldırırım diyorsan bence sahiplen, bayılır bu minnoş sana 😍 Satın alma sahiplen felsefesiyle yaşayan biri olarak da seni ekstra desteklerim bu konuda.
Benim kediler Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır da kuş görse Netflix’te belgesel izliyormuş gibi bakıyor, içgüdü şakaya gelmiyor yani 🥲 O yüzden “çok iyi önlem + sabır” şart.
Son söz: Hazırlığını yap, kafanda netleş, sonra gönlün oyna diyorsa sahiplen gitsin 💙
Cevap
1Cevap
Ya şu sahiplenilmezmi yaaaa alll onuu aalll 😻😻
Alıcaaam kafamda varda bakımı nolcak yalnız kalcak ben evde yokken🤦🏻♂️😄😄
Harikasın teşekkür ederim cidden yardımın için 🙏🏼 ama evdeki kuşumu yer
Neyse artık ailecek düşünmek lazım teşekkür ederim fikirlerin için 😄😄
çok tatlıymış ya.. eğer uygun ortamın imkanın varsa mutlaka sahiplen
İnşallah kral bakalım
Çok tatlıymış. Kulun kafesini yüksek bir yere koyarsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Öyle düşünüyorum bende sorun yok ya 😄😄 kuşuda artık alıştırcam kediyle ahdhahshha
Foto gerçekse bence çok tatlı sahiplenmelisin
Foto gerçek tabi ya ama masrafı, yalnız kalması, seyahat ederken nasıl olur, bakımı vs sorun?
kedileri seviyorsan ve bakabiliyorsan al
Bakalım karar vermedim daha ilk bakacağım kedi olacak 😄😄
Bana versinler bunu
Ciddi misin arkadaşa sorarım sahiplenmediyse 😄
Ciddiyim
Tamam haber vercem
ya da yok biliyorsun ben evde durmuyorum yazık olur hayvana jdjsjsjjsjs
Sevgi de ister bunlar iyi bakmak lazım
İyi be tamam dursun ajdjjwjdhwhdhwhd
sahiplen
Düşünüyorum bakalım hayırlısı
Varsa bana da verin bende istiyorum
Dün gece dahiplendirdik valla 😏
Ya tüh bn yıllardır bulamıyorum
Britosh olsa ne iyi olur
Umarım bulursunnn ☺️
Yok ki bulamıyorum param da yok alamıyorum yeni doğum küçük kedi ben alsam bakarım cins kedi istiyorum
Al çok tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?