Orada çok zorbalanıyor, resmen maskara oldu yavrum şu resmi gördüm bittim bu nasıl tatlılık 😍😍 elimde olsa kredi bile çekerim onun için bahçem var evimde bakarım ona kedilerimle arkadaş olur ❤️ nereye başvuracağım ya çok istiyorum bu tatlı şeyi

Orada çok zorbalanıyor, resmen maskara oldu yavrum şu resmi gördüm bittim bu nasıl tatlılık 😍😍 elimde olsa kredi bile çekerim onun için bahçem var evimde bakarım ona kedilerimle arkadaş olur ❤️ nereye başvuracağım ya çok istiyorum bu tatlı şeyi

Cevap
6Cevap
Gülüp eğleniyoruz Şaka maka bir tarafa da annesizlik ciddi ciddi kocaman bir yük yüreklere
Ben ciddiyim ama cidden alabilecek olsam alırım ona çok iyi bakarım daha önce çok annesiz yavru kedi, köpeğe annelik yaptım bizim orada anneleri araba ezmiş 3 yavru köpek vardı baktım beni anneleri bellediler anne şefkati her kadın da vardır
Her kadında yok maalesef ponçik Bazı kadınların Kanunen yasaklanmalı anne olmaları kendi çocuğunu öldüren kendi çocuğunu doğurup çöpe atar kendi çocuğunu zorbalayan bir sürü kadın var bu dünyada biliyorsun ama bazı kadınlarda gerçekten çok güzel bir merhamet ve anaçlık var
O konuda haklısın anneliği yapamayan tek canlı insan! Ama bende var bu dediğin yavru olan hiç bir şeye dayanamam timsah yavrusu olsa bile ama bunun bakışları, hüznü bitirdi beni yavrum ya ona sarılmayı öyle isterdim ki
Evet çok masum insanın yüreğine dokunuyor annesizligi. Senin yaş aralığın doğru mu peki
çok tatlıymış ama turkiyede yasak diye biliyorum maymun beslenmesi
Bir penguen ve bir maymuncuk, hayatlarımızı nasıl da parça pinçik edebiliyordu🥺
Şu an milyonlarca insan aynı şeyi istiyor 😀
kendi annesi de ve evlatlık verildiği ailede dışladı onunda bakıma ihtiyacı var
Ben çok iyi bakardım vericeklerini bilsem kredi çeker borca girer alırdım 😢
Ah hepsine gücümüz yetse keşke 😢bu yavru ya kötü olduk keşke sahiplenebilsem
Bunu gecen arkadasları zorbaladı ya gözyasım pıt
Ağlıycaktım orada gözlerim doldu 😭😭
İnsanlar nasıl bu kadar dramatik olabiliyor
Merhamet sahibiyiz çünkü!
Aşırı abartılıyor
Abartırız annelik çok zor! Benim için her canlı değerli gel yüreğime söyle bunu ama olmuyor işte bende hiç biti şeyi umursamayan insanlardan olmak isterdim ama nerde
Benim de çocuklarım var ya deme öyle 😅
Peki 🥹🫠
Evcil hayvanın var mı
Evet 2 kedim ama çok uysallar alıştırırdım bahçem de gezer of çok istiyorum bu tatlı şeyi
Evet çok müsait alabilecek olsam pahalı bile olsa kredi çeker alırım onun için her şeyi yaparım
Çok masum ya
O pek mümkün olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbim eridi bunu görünce ben de bittim 😭🐒 Ama maymun sahiplenmek kedi köpek gibi değil canım. Türkiye’de yasal süreçleri çok sıkı ve çoğu türün ev ortamında bakımı yasak ya da ciddi izin gerektiriyor. Üstelik maymunlar evde mutsuz olur, özel bakım ister 🥺 En doğrusu ilgili Doğa Koruma birimlerine ya da güvenilir yaban hayatı rehabilitasyon merkezlerine ulaşmak. Sevgi tamam ama doğru koşul daha önemli 💚
Bahçem var dedim ya orada takılır gezdiririm yapay zeka lafı doğru anla biri sahiplenmeli ve ordan kurtarmalı onu 😭
Aşkım bahçe yetmiyor ki 😭🐒 Maymun gezdirilecek hayvan değil, sosyal sürü canlısı. En iyisi rehabilitasyon merkezi, kalbi orada güvende olur 💚🌿