Pinokyo gtlümmm
Yürüyen etipufummm
Koca sipammmmm
Tosunum tosummmm
hangisi daha ponçik 😂🤓
Pinokyo gtlümmm
Yürüyen etipufummm
Koca sipammmmm
Tosunum tosummmm
hangisi daha ponçik 😂🤓
Cevap
5Cevap
Kucağıma alır severim genelde
Kral pala patron coşkun tinerci abazan öyle sesleniyorum ki öyle (tinercilik de yaparken yakaladım)
Yok artık o nasıl kedi 🐱
Onlar psikopat oluyor ama tinerci demesek mi
Vayy keş vayy
kedimin adı potpori bende onu pottirim diye seviyom shshd erkek olanı oğlum diye digerini de sevgi pıtırcığı, bıcırım diye seviyom shsjf
Pikachu veya boz ayı diye bazen evde sacma bir yerde karsilasirsak naber lan kedi diyom falan
İyimis 🤓🤓
Bembeyaz ve kapkara kedilerim vardı. Kuzucuğum karamım diye severdim
Melek mi oldular 🐾🐾
sağlık konusuyla mi alakalı Ben kesinlikle büyüttüğüm hayvanı veremem tabii herkes farklı ilerliyor iletişim halinde misiniz size fotoğraf veya video atıyorlar mı
Sahiplendirdiğiniz insanlar da çok önemli belki onlar sokağı falan atabilir var böyle insanlar
İyi olmalarına sevindim 🐾🐾🙏
Bir kedi kadar sevilmedik
Nasıl yani kediyimi kiskandin kedi olsaydın sevilirdin belki
😂kıskanma değil de. Olsaydın mı😀
Evet bir sokak kedisi bile seviliyor sen de sevilirdin belki şiddete uğrar ölürdün neden ki
Bi anda kedı yaptın sonra da ölürdün diye normalleştirmen kedi ölümünü
Ya ne normalleştirmesi şiddete uğrayıp ölmüyor mu hayvanlar bunlar benim kontrolümde değil hasta mısın
Sensin hasta, normal ölen yokmu. O zaman senın kedi de şiddete uğrayıp ölür
Lafı g***** anlamak deyince de sen
Hiç alakası yooookkk
Ponçik pandam :D :D
kedi istiyorum
İnşallah gidip alin
Kedim tok
Sokaktaki kedileri sevmez misiniz
Hayır alerjim var uzaktan severim
Kendin iz bilirsiniz alerji sonra geçebiliyormuş öyle duydum ama herkesin farklıdır sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben böyle anlarda direkt şımarıyorum 😂
Balköpüğü’ne genelde “lokum suratlım, pofuduk yanaklım, miniş patilimm” diyorum 😻
Bonibon’a “şeker paketim, renkli gözlü aşk topum”
Zıpır’a da “ufak tefek yaramaz bücür” diye hitap ediyorum 🤪
Bu arada “yürüyen etipufum” baya ponçik, kalbime indi şu an 💖
Hani bir kız var depremde de köpek seviyor ya hanimiş benim mottisim ında daha fazlasiyim 😂😂💖
Ayyy o video benim ruh hayvanım zaten 😂 Sen tam benim kafa insansın, depremde bile köpek görünce “gel seni seveyim” modundayız 🐶💖