Günaydınnnlar efenim projeler yokken yine tembellikteyim ✌️😄 #doludolu

Günaydınnnlar efenim projeler yokken yine tembellikteyim ✌️😄 #doludolu

Hayır hiçbir lafta kediye dönüşmem. Çünkü kadın karşısında kediye dönmüş erkek, saygınlığını kaybetmiş erkektir. Kadın, karşısında aslan gibi kükreyip kadınını maddi duygusal cinsel her yönden kadını domine edecek ve aynı zamanda dış tehditlere karşı onu koruyacak arzu duyar.
Cümle biraz eskik gedik olmuş. Düzelteyim.
*Kadın, karşısında aslan gibi kükreyip kadınını maddi duygusal cinsel her yönden domine edecek ve aynı zamanda dış tehditlere karşı onu koruyacak erkeğe arzu duyar.
Sevdiğim hiç olmadı ama olsaydı da zaten bana söylediği her şey beni mutlu etmeye yeterdi elbette.. kalpten gelen bir tek seni seviyorum her şeyi unuttururdu bana.. aşkımı görürdüm onun kalbini dinlerdim..
Ben ona hep kedi olurum ama yavru Aslan tadında
Nfmclzkgkslb
Her lafına eriyorum miyavlamak yeterli 😂😂
Cevap
11Cevap
Dyson alacakmış sevgililer günü hediyesi pamuk gibi oldum ah ah aşk adamım ☺️♥️
"Sen seviyorsun diye bunu aldım" veya tam tersi "sen şunu kullanmıyorsun diye dolaşıp bunu buldum" gibi beni tanıdığını ve düşündüğünü belli eden sözler söylerse kedi gibi olurum
Sımsıkı sarılıp kulağıma "şşşşt seni seviyorum" diye fısıldasın tamamdır
O beni kedilere benzetiyor zaten onun için ben kediyim , ne söylerse söylesin kedi gibi oluyorum 🤭
Kedicikkk💕💕💕💕
bir şey söylemesine gerek yok masum bi gülüşü yeter
Sakin sakin konuşan gülen bir insan olursa ama şu anda sevgilim sevdiğim yok
Gunum guzel geciyor'da sevgilim miauw derse olay degisir :)
Kolay kolay düşmem de bazılarının son derece özgün bazı kelimeleri uçurumdan düşer gibi be zaman😂
Sevgilim dediğinde, bitanem dediğinde, prensesim dediğinde. O ne derse desin kedi gibi oluyorum zaten. Ne söylediği değil, kimin söylediği mesele. <3
Sana uzun bi çizim lazım :D
Yok ya gerek 😂
Rahatım diyosun :D Hangi alanda çalışıyorsun şu an restorasyon vs gibi :D
Baba olacaksın
Umarım olursun 🙏🏻
Bana çocuksu yaklaştığında onunla kedi gibi olabilirim 😅
Genelde kedi gibi oluyorum.
Gel bir sarılarım derse🐻
bir daha
Hiçbir şekilde
Seni sevmiyom
Yaz askısı dinliyorum