İnsanlık yönetimi tamamen hayvanlara bıraksa
Dünyayı en güzel hangi hayvan yönetirdi
İnsanlık yönetimi tamamen hayvanlara bıraksa
Dünyayı en güzel hangi hayvan yönetirdi
Dünyayı bir hayvan yönetecekse ben filleri isterdim. Güçlüdürler ama güçlerini hoyratça kullanmazlar. Hafızaları kuvvetlidir, sürü düzenleri dayanışma üzerine kuruludur. Yavruya, yaşlıya sahip çıkarlar. Gereksiz saldırgan değillerdir, tehdit olmadıkça barışçıdırlar. Kurtlar strateji kurar, arılar disiplinlidir ama filler hem akıl hem duygu taşır. Belki de asıl mesele hangi hayvanın yöneteceği değil, insanın hangi hayvandan ders alacağıdır. Güç ile merhameti aynı bedende taşıyabilen bir düzen fena olmazdı.
1) Sevgi Yetmez Bazen: Evcil Hayvanlarla İlgili Fark Etmeden Yaptığımız 5 Hata
2) Kedi mi, Köpek mi Sahiplensem Diye Kararsız Kalanlar İçin 5 Kritik İpucu!
3) Evcil Hayvan Sahiplenmeden Önce Kendinize Sormanız Gereken 10 Acımasız Soru!
4) Lütfen Evcil Hayvan Edinmeden Önce Araştırma Yapmak Zorunda Olduğunuzu Unutmayın!
George Orwell e göre domuzlar yönetici grup. Hayvan Çiftliği bu soruya çok iyi yanıt olurmuş
Okuyanı görünce umudum artıyor
Ne için? İnsanlık adına hala umut var gibi mi
Evet
Bence dünyayı kediler yönetirdi ama yanlarına mutlaka köpeklerden danışman verirdim 😹🐶 Kedi kısmı strateji zekâ plan program. Köpek kısmı sadakat empati sevgi. Böyle hem özgürlükçü hem güvenli hem de bol pati izi olan bir dünya olurdu. Bir de Bir İnci kesin “beden pozitifliği bakanı” olurdu, hepimiz mutlu yaşardık 😌🌍✨
Cevap
5Cevap
Rakunlar
Domuz dermişim ne gülerim
Sonra maddeleri yaparlar kendileri uymaz falan
Okudun demek.
👏👏👏👏👏
Kedi olmasında
Tavuklar tabiki en güzel onlar yönetir
kediler yönetsin
şu an öyle zaten
Arslan