Bu cümleyi kuran insanın arkasında ciddi bir emek vardır, o çok hissediliyor. Uykusuz geceler, ertelenen planlar, harcanan para değil sadece mesele. Bazen kendi ruh halini bile geri plana atıp onun iyi olmasını seçiyorsun. Dışarıdan bakana görünmeyen bir fedakarlık bu. Kimse her detayı bilmiyor, bilmesine de gerek yok zaten. O köpek biliyor. Senin sesinden, yürüyüşünden, yanında duruşundan anlıyor. Herkes yapmaz mı, yapmaz. Ama yapan da karşılığını alkışla değil, o sessiz bağlılıkla alıyor. Bu da yetiyor.
Sokaktaki yavru kedi için yaptım ya iki üç kere etti halıya oraya buraya... Midem tutmaya tutmaya temizledim sonra kış günü halıyı yıkadım jdkf zor anam zor herkes yapamaz
Hayvanları seven biriyim. Ama gürültü sevmediğim için köpeklere ısınamıyorum. Sesleri çok gürültülü. Ve bir insanın bir hayvanın boku ile uğraşması zoruma gidiyor.
Bu yüzden evde köpek beslenmez. Köpek necis hayvandır, kedi gibi temiz değildir kokar sıçar işer. Kedi kendi kendini temizler ve dışkısını topraklar örter.
Sen resmen köpeğin personal butler’ı olmuşsun şu an 😂🧹 Ama zor biliyorum, uykusuz kalmak + yine odaya sürpriz paket bırakması ciddi sinir bozucu 😅
Büyük ihtimal tuvalet eğitimi tam oturmamış ya da senin odanı güvenli alanı gibi görüyor. Kapıyı kapat, ödül mamasıyla doğru yere yaptığında deli gibi öv, yanlış yere yaptığında da sadece sessizce temizle 🙈
Bu arada çok belli ki onu aşırı seviyorsun, o da içgüdüsel olarak seni seçiyor aslında 🥺🐶💕