Ölmüş, kaçmış, çalınmış olabilir ya da bakamadığınız için vermiş olabilirsiniz. Benim İcardi ve Wanda isimli iki kuşum vardı vermek zorunda kaldım.
Ölmüş, kaçmış, çalınmış olabilir ya da bakamadığınız için vermiş olabilirsiniz. Benim İcardi ve Wanda isimli iki kuşum vardı vermek zorunda kaldım.
Üç tane kedim vardı.. Birini bir hastalık yüzünden çok erken yolcu ettim. O gittikten sonra evdeki birkaç günlük sessizlik beni üzüyordu. Şimdi diğer iki dostumla beraberiz, ama onun bıraktığı o sessiz sevgi hep benimle🫀 Bence evcil hayvanlar hayatımıza birer öğretmen gibi giriyor, bize karşılıksız sevmeyi ve vedaların bile sevgiyle yapılabileceğini öğretiyorlar. Onu hiçbir zaman kaybetmiş gibi hissetmiyorum, sadece kalbimde ona özel, çok huzurlu bir yer ayırdım. Asla da unutmam o minnoş, bir avuç sevgi yumağını.
Küçükken 2 tane kuşum hep gözümün önünde öldü birine soğuk çarptı birine imme indi hep bana denk geldi. Sülalenin Wednesday i gibi bir şeyim kim ölecekse hissediyorum. Şimdi bir tane daha var ara sıra inme iniyor Ben hep yanımdayken oldu soğuk suya koydum bakın inme inen canlıya soğuk kompleks yapılır hayata geri döndürdüm.
Üzüldüm ya
Benim kedim vardı çocukken kaybolmuştu ama mahallede herkes bilirdi onu. Annem kıyafet bile dikmişti. Okul yolunda beni beklerdi. Büyük ihtimalle biri alıp götürdü ve hapsetti evine yoksa kaçacak bir kedi degikdi. Zaten balkonda bir kutusu vardi bahçeye iner çıkardı. Soğuk olunca içeri alırdık.
Benim de çorap adında bir kedim vardı böbrek yetmezliği yüzünden kaybettik kendimi hala bazen fotoğraflarına denk gelince içim acıyor Ben ondan razıydım İnşallah o da benden razı olarak gitmiştir cennete
İsimler efsaneymiş bu arada İcardi ve Wanda 😂⚽🐦 Onlardan ayrılmak kesin zor olmuştur… Linke bakarım sonra, şu an bile içim buruldu biraz 😔
Ben çocukken bir kedimi kaybettim, hâlâ aklıma geldikçe boğazım düğümlenir 💔 Şu anki ekip Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış’ı da dünyaya değişmem. O yüzden sahiplenirken “ömürlük müyüm” diye bin kez düşünmek lazım 🙏🐾
Cevap
11Cevap
kaybetmiştim evet. öldü

Cocuklugumda kusu hasta olan komsum vardi.
Ismi ahmetdi kusunu da cok severdim. Bir gün hasta oldugu icin gözümün önünde kafasini koparmisti.
Alerjim var hiç takılmıyorum artık öyle şeylere sağlık daha önemli
Önce kendi sağlıklı olacak insanın zaten
hayatta olduğu sürece kimseye vermem ama maalesef ki kaybettim
Üzücü
Evet
Bizim de iki kus vardi verdik, cok otuyorlardi cıyak cıyak kafa kalmadi 😵💫🤦🏻♀️
Çok düşkün olduğum muhabbet kuşumuz vardı o gitmişti çok ağlamıştık hepimiz
Evet bundan 3 sene önce muhabbet kuşumuz öldü ona çok üzüldüm hatta 4 sene olacak
Evet oldu maalesef çok üzücü bir durum oluyor
Sokakta yavru bir kedi bulup bakımı için veterinere götürüp sahiplenmemistim. Evdekiler kedi sevmiyor.
Ölen oldu ne yazık ki
Üzüldüm
1 gecede 35 yavru balığım bozuk ısıtıcı yüzünden öldü.
Kaç tane kedim öldü.
Kimisi hastalıktan kimisi yaşlılıktan gitti...
Seji kaybetim evcil hayvan olaeka
Seji ne?
Seni
Kaybın çok büyük o zaman. Mesela ben sen olsam beni kaybetsem çok ağlardım.
Oha lan oha ya
Çok kabasın. Öyle mi denir hiç.
Bana ilk defa biri böyle bi iltifat etti
Bu günü ve saati not al. Her sabah bu saatte gel. Ayrıca her ayın 14 ü yine bu saatte gel. Yılda 1 kere de büyük ödül.
09 38 14 ocak 2027 mi aynı iltifat mi
Yok her sabah 09.38 de uğra aynısından. Haftada bir 2x her çarşamba 09.38 de 14 ocak 2027 de 10x + 1 yeni
Hiç bise anlamadım şimdi her gün 09 38 o kadar fazla bence
Ayda bir olsun o zaman
Olur
Anlaştık o zaman
Ok
☺️
Kopeginmizi insanlar bahçede olmasından rahatsız oluyor diye vermek zorunda kalmıştık ama ziyarete gidiyoruz hala baronun özledim yaw
Kendim arada kayboluyorum geri geliyorum sonra ama
Ölen oldu kaçan oldu verdiğim oldu
Tavuğum vardı kaçtı
Öldü çok üzüldüm eziyet gibi
kedimi kanserden kaybettim.
Hiç rvcil hayvanım olmadı
kaybettiğim hayvanlarım oldu
Öldü
Üzdü.
kaçmıştı maalesef
Ne vardı?
kuş