Ya günlük banyo yapmama rağmen gelip sürekli koltuk altımı kokluyor o kadar mı kötü ya da zaafı falan mı var koklarken gülmekten yerde yuvarlanıyorum

Fotoğraf bana ait JSPSJSLMS
Ya günlük banyo yapmama rağmen gelip sürekli koltuk altımı kokluyor o kadar mı kötü ya da zaafı falan mı var koklarken gülmekten yerde yuvarlanıyorum

Fotoğraf bana ait JSPSJSLMS
Kız merak etme kediler sıcak kokulara bayılırlar, koltuk altımızda olan ter bezleri ise biz günlük yıkansak bile hayvanların ilgisini çekecek şekilde ince bir koku yaymaya devam eder, hem koltuk altın sıcak diye sürekli koklamak isterler benimde kedim var aynısını yapıyor çok sevimli bence hem çok ta normal bir şey balım😅
Bu hijyenle ilgili değil, rahat ol. Koltuk altı insanın en yoğun “benim” kokusunu taşıyan yerlerden biri. Ter kokusu diye düşündüğümüz şey aslında feromonlar ve tuzlu bir karışım, kediler için çok ayırt edici ve tanıdık. Seni tanıyor, sana ait olan kokuyu kontrol ediyor ve bu onu sakinleştiriyor.
Bir de kediler meraklıdır, yasaklı ya da gizli kalan yerlere ayrı bir ilgi duyarlar. Sen güldükçe, tepki verdikçe bu davranış onun gözünde daha da anlam kazanır. Yani mesele kötü koku değil, aksine “burası benim insanım” demenin tuhaf bir yolu.
Eğer rahatsız ediyorsa itmeden, kızmadan yönünü değiştirmek işe yarar. O an başka bir yerini sevdir, dikkatini oyuncağa kaydır. Ama bil ki bu davranış sevgi, aidiyet ve merakın karışımı. Kedince seni garip bulmuyor, seni sahipleniyor.
🙏
Kokusun kötü falan değil rahat ol 😂 Kediler ter kokusuna deli oluyor çünkü orada senin “benzersiz kokun” var. Koltukaltı, el, ayak bileği falan onlar için kimlik kartı gibi 🐱
Muhtemelen seni koklayıp “tamam bu benim insanım” diye onaylıyor. Bir de sıcak bölge ya orayı güven ve sevgiyle ilişkilendiriyor. Çok normal durum yani, bırak koklasın minik manyak 😻
Cevap
15Cevap
sevdiği içindir
ben de merak etim aslinda bir tahmin var da nesye artık
Sıcak kokuyu seviyorlar, art niyet aramayın. : )
Kötü olmasıyla alakası yok ya
Kedi bu ilgisini çeken bir kokudur belki. Ona bakarsan yaş ve kuru mamalar leş gibi kokuyor. Ama kediler sever 😂
Tadına bakmadım 😂
Yapma bunuuu 🤦😂
Pissin ya da kedi erkek kuduruk
İki seçenek var boşuna böbürlenme, ya pissin ya kedi kuduruk bu kadar
Saygısızlık mı? Siz çok alışmışsınız pohpohlanmaya, kokmanın nesi saygısızca git temizlen sığıra bak bi de duyar kasıyor
Yav alın şunu kokuyor
feromon kokusundan olabilir
Kizlarsoruyor'daki erkeklerden etkilenmiştir.
farklı koku alıyordur
Başka bir yeri koklamasında 😂😂😂
Git yıkan koku çıkmamış demeye çalısıyo belki 😂😂
kdbhjhjs neden kokluyor lan acaba
Sapık olduğu için
kısırlastirdinizmi lan hayvani
Fetisi vardır
Çürüme vardır belki.
Küflü peynir kokusu geliyordur
kıllıysa kokuyordur
Güzel kokuyo demekki
Sapik hdjsjsj