- Bunun karşılıklı oldiğundan emin misiniz? Ya mama için rol yapıyorsa? Ya seni çok itici buluyorsa?
- Herkese günaydın.

Günaydın, 2 tane ölen dişi ve erkek kedilerim var idi. İkisini de çok sevmiştim. Hem de çocukluğumdan beri ve onlar da beni çok seviyorlardı. Üzüldüğümde hissederler ve ona göre yanıma gelirler idi.
Çok duygusal.
Gerçekten de öyle ve anca yaşayan bilebilir.
Evet bence seviyorlar beni akşamları eve geldimde sürekli peşimdeler ne zaman orursam hemen yanıma gelirler kendilerini sevdirmeye sürekli yanımdalar
Benim bir tane kedim geldi aklıma ya. Hata iki tane. Anlatırım. Hatta soru yaparım belki.
O zaman güzel bir soru olsun bende şimdiden çok merak ettim :)
Seviyordur
Umarız.
bilmem
Var mı evcil hayvan.
Olsa sever kesin
Günaydınnn 🌞 SymrnaCityStyle, çok iyi soru 😂
Köpekler Oscar’lık oyuncu ama bu kadarına da rolleri yetmez. Mama için gelirler evet ama korktuğunda, hasta olduğunda, moralin bozulduğunda da sana geliyorsa orada saf sevgi var 🐶❤️
Fotoğraftaki köpek resmen “bu insan benim” diye bakıyor 😅 Yanında yatması, tensel teması sevmesi, gözünü senden ayırmaması = net sevgi. Mama sadece bonus 💙
Cevap
15Cevap
Sever tabi ki de evet
Teşekkürler
Sevmese ısırıp bunu belli eder gadası
Cevap için teşekkür ederim.
Evcil hayvanım yok ama bence beni seviyordur
Olsa severdi kesin di mi.
Varsın ki canı sağolsun. O mutlu ve sağlıklı olsun yeter. Ben onu karşılıksız da severim. 🌸💕Anayım ben ana kedi anasıyım 🐾😂
🥺🥺🥺
Sevmek az kalır. Tarif edilemez bir duygu. Onlar da beni seviyordur herhalde ama kedi bu çok güven olmaz :)
Hiç belli olmaz : )
Beni sevdiğine eminim... Ayrıyken olan tavırlarından. O kadar hisli ki ciğerim yanıyo onun yüzünden
Yaaa
Bana bayılıyor
Maaşallah : )
Eve evcil hayvan almıyorum artık hayvanlar sokağa adapte olarak doğarlar evde onları hapsetmek insancıl gelmiyor artık
Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sokak hayvanları sever mi acaba sizi?
Bezmiş hayvan senden.
: )
Ahhh bi tane kedim vardı
Küçükken hastaydı diye annesi ilgilenmeyi bıraktı ben aldım ilgilendim baktım beni annesi sanıyordu
Çok seviyordu beni
Ev Bahçeli olduğu için sürekli dışarı çıkar gelirdi..
Havalar soğuduğu bi zaman dışarda kaldı sonra da ölmüş çok üzülmüştüm 🥺
🥺🥺
Bazen düşünmüyor değilim, acaba mama için mi seviyor?
Boş ver 🤭
Hayvanlar da çocuklar gibi gönülden seveni hissediyor.
🙏🙏
Seviyo bnce ya her kesi bırakp gelip benim dizmde uyuyo. Rol yapamıyo ya oyunculuk 0 😂
Çok sevmiş seni.
: )
uyurken yalnızım, uyandığımda yanımda uyuyor oluyor. Bence iyi aramız 🐾
Maaşallah.
Evet beni sevdiğini çok iyi biliyorum... Aşkım canım diyor... Eşime de defol git diyor
O zaman kesin seviyor. 🤭
eminim seviyor ama erkek milletinden o da biraz umursamiyor
Ahah. Kedi mi?
evet
Neden şüpheye düşürdün beni ya tek amacı karnını doyurmaksa 😭
Seni sever ya bence : )
Beni seviyorlar hiç beklemediğim halde akrabanin köpeği var gelip beni sev diye bakıyor üstelik bahçede bakılan çoban köpeği cinsine rağmen beni sev diyor bilmiyorum ama
Maaşallah diyesim geldi.
Başınız sağ olsun.
: (
Yok kii olsa sever 😞buna üzülcem bugün de 😂
Kendim evde evcil hayvanım😀
Kendini seversin her halde: )
Beni seviyor dur sevmek zorunda
Zorunda derken...
Beni sevmek zorunda
Niye
Ben çok seviyorum onu tek dostum o şaso 🥰 özledim keratami
Şaso 🤭
Evet şaso
Varken seviyordu evet😄
☕🙏
Evcil hayvanım yok olsa severdi muhtemelen beni
Teşekkürler, günaydın.
Günaydın
Köpeklerde sevgi ve sadakat var ama kedilerde yok.
Onların ki yaratılışları gereği daha farklı diyorum ben.
Ben şöyle okudum bir yerde. Kediler sanıldığının aksine henüz tam olarak evcil değiller. Evcil dediğin türler de genelde kırma ırklar. Köpeklerin insanoğlu ile ilişkisi çok daha uzun yıllardır var. O yüzden köpeklerde aidiyet kedilerde sahiplik duygusu daha baskınmış. Yani şöyle özetleyeyim. Evde bir kedi bir köpek besliyorsan muhtemelen köpek seni onu beslediğin sevdiğin için kendinden üstün görüyor ben buna muhtacım hissi oluyor. Kedide ise tam tersi. Bu beni seviyor bana bakıyor demek ki ben bundan üstünüm bu bana muhtaç hissi oluşuyor. Ondandır ki 2 yıl baktığın köpek 10 yıl sonra bile senin peşinden gelebilir ama yıllarca beslediğin kedin bir gün canı sıkılıp gidebilir.
Diğer kısımlar tamamen doğru diyebiliriz. Kediler aslında yarı vahşi sayılıyor. Ancak şu kısım sadece bir yorum:
"Kedide ise tam tersi. Bu beni seviyor bana bakıyor demek ki ben bundan üstünüm bu bana muhtaç hissi oluşuyor."
Yakıştırmadan ibaret. Daha doğru olan ise seni yavrusuna ve sürüsüne bakan bir lider veya ebeveyn gibi görmesi.
Hayır işte. O hepsinde yok evcil ırklarda var. Senin elinde doğmuş büyümüş bir kedi bile bazen yavrularını senden gizli bir yere taşır. Bu son zamanlarda moda olan british scottish falan onlardan bahsetmiyorum onlar belki olabilir. Ama genel olarak kediler sevme konusunda bile canı sevilmek istiyorsa yapışır yakana bırakmaz. Ama sen sevmek istediğinde canı istemezse hırçınlaşır. Senden daha iyi bir ihtimal bulursa kendine çekip gidebilir. Nankör denmesinin de temel sebeplerindendir bu tavırları.
Yarı vahşiler ve onların ki yaratılışları gereği daha farklı diyorum ben.🙏
Bende onu diyorum 😂
Ben sevilmeyecek insan miyim
Bilmiyoruz ki. En iyi o bilir. Varsa tabi evciliniz.
Günaydın bu arada.
Umarım seviyordur
İnşaallah.
Sever
Teşekkürler
Deli gibi seviyor
Sever tabi
Evet sever
Teşekkürler.
Rica ederim ne demek
Sevmesi lazım
Nankör olmasın : )
Seviyorum evet
O seni?
O da beni seviyor.
Çok mu?
Ne mutlu 🙃
Seviyorlar
Aytenler sevilir.
Evet
Teşekkürler. Ney evet? Seviyor mu yani seni?
Kedi mi?
Seviyor
Sever yaaa. Günaydın.
Günaydın abi
sever sever
Teşekkürler
seviyodur
Teşekkürler.
Evet seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?