7yasındakı kedım var. Evde beslediğim hanı beraber bıle uyurduk o derece çok sevıyordum.8 -9 gündür kayıp.
bende aramaya cıktım camıye cok gıderdı hocaya sordum fotoğrafını gösterip veterınerlere sordum hamileydi acaba bulup getiren oldu mı vs. dıye.
bide ılan verdim ilçeye. Bunda ne sakınca var anlamadım.
neymiş deli gibi kedi arayamazmışım. Ben m2l miymişim. elelemden laf getirtmeyecekmişim.
ailem narsıst bir aile az çok tahmkn ediyorsunuzdur.25 yaşındayım hala hayatıma dair bütün kararlar on'lar veriyor. Bende bıraz yükselttim sesimi "napsaydım belkı sogukdan ölür ya da dogurdu bıyerde bilmiyorum bakıp bulucam " dedım dayak yedım...
bu mesele en basitı artık bunaldım ben. üniversite kazanmıştım bartın da. Uzak şehir diye Göndermediler. Şimdiye cokdan mezundum hatta bır işim vardı diplomam vardı. Sımdi ne maddî bi gelirim var ne başka bişi. Ve bununda acısını yine benden çıkarıyorlar.18 yaşındaki erkek kardeşim bıle bana m2l muamelesi yapıyor. Ailemin durumu çok iyi harclık bile vermiyorlar varsa yoksa abim ve erkek kardeşim. benden alip benım hayatımdan çalıp onlara veriyorlar. bir tek kedım vardı o da gitti.
dayanamıyorum artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer