İtalyan kız arkadaşa sinirlenmekte haksız mıyım, yapılan saygısızlık ve kediye kötü davranma normal mi?

Mesala ilk gün yemek yemeye gittik yok döner kötü yok bilmem ne tamam dedim. Lahmacun yemeye gittik orada herkesin içinde beni rezil etti ben bunu yemem filan diye. Tamam dedim iskenderciye gittik ordada yemek beğenmedi herkesin içinde beni rezil etti😡

Bende tamam dedim ama kahve içerken yanımıza kedi gelince onu görünce 3 yaşında çocuk gibi davranması beni çileden çıkardı. Ben yokken benim mesajlarımı okumuş bide diyor beni neden kötü gösteriyor ulan sen kendi hal ve haraketlerine bak önce. Bana diyor neden arkadaşın yok anlıyorum bende dedşm arkadaşım var merak etme en azından erkekler bana sana yaptıkları gibi si. kten sonra kenara atmıyor yurt dışından buraya milletle yatmak için gelmiyorum dedim.

Turist dediğin gezer gider bunun gibi prusbuluk yapıp acı çekiyorum demez. Gelmesen gelme ya tuvalet beğenmez sanırsım İngiliztere kraliçesi

Güncellemeler
5 ay
Bide Napoli'den gelip bizi aşalıyır tatlım
İtalyan kız arkadaşa sinirlenmekte haksız mıyım, yapılan saygısızlık ve kediye kötü davranma normal mi?